UŽASAN SUDAR KOD NIŠA: Mališan (3) se još bori za život
Foto: Kurir Mm

Teška nesreća u selu Malča

UŽASAN SUDAR KOD NIŠA: Mališan (3) se još bori za život

Crna Hronika -
U sudaru "fijata punto" i "mercedesa" poginule su majka i baka teško povređenog dečaka, a šest osoba zadobilo je lakše i teže povrede

NIŠ - Trogodišnji dečak A. A. koji je teško povređen u sudaru dva automobila u selu Malča kraj Niša i dalje se nalazi u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život, rečeno je u niškoj Klinici za dečju hirurgiju.

Prema rečima direktorke te klinike Anđelke Slavković, zdravstveno stanje povređenog mališana je nepromenjeno od kada je primljen na bolničko lečenje.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Trogodišnji A. A. je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre osam dana zadobio teške povrede trbuha i glave i operisan je odmah po prijemu na Kliniku za dečju hirurgiju. U sudaru "fijata punto" i "mercedesa" poginule su majka i baka teško povređenog dečaka, a šest osoba zadobilo je lakše i teže povrede. Među povređenima se nalazilo i šestogodišnje dete, koje je zadobilo lakše povrede.

Niška policija nije saopštila uzroke udesa koji se dogodio putu Niš-Svrljig, ali prema nezvaničnim informacijama do sudara je došlo nakon što je vozač "fijat punta" izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolovoza.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track