POSLEDNJA PORUKA UBIJENOG DEČAKA IZ BIJELJINE: Malo me šta dotiče, osim nje...

Nezapamćen zločin šokirao Bijeljinu i RS

POSLEDNJA PORUKA UBIJENOG DEČAKA IZ BIJELJINE: Malo me šta dotiče, osim nje...

Crna Hronika -
M. I. (17) pucao u Stanka Gligorevića (16) u dvorištu osnovne škole posle rasprave zbog devojčice u koju su bili zaljubljeni

BIJELJINA - M. I. (17) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog druga Stanka Gligorevića (16) u dvorištu Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“ u Bijeljini u Republici Srpskoj! Kako saznajemo, M. I. je pucao u Stanka zbog devojke u koju su obojica bili zaljubljeni. Ubicu je u policiju doveo njegov otac.Telo ubijenog dečaka koji je bio učenik devetog razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ pronađeno je juče oko 13 časova. Inače, preko puta mesta zločina nalazi se policjska stanica.Nesrećna ljubav- Dečaci, inače najbolji prijatelji, posvađali su se u školskom dvorištu zbog devojke u koju su obojica bili zaljubljeni, pa je u jednom trenutku M. I. potegao pištolj na nesrećnog Gligorevića. Stanko je preminuo na licu mesta, a M. I. je pobegao - kaže izvor iz istrage.Nakon policijske akcije, u popodnevnim časovima uhapšen je ubica M. I., kod koga je i pronađen pištolj kojim je ubistvo počinjeno, a mladića je policiji prijavio otac.Oko školskog dvorišta juče se okupio veliki broj učenika s roditeljima, koji su u neverici posmatrali mesto zločina.

Očaj i neverica... Drugovi ubijenog Stanka Gligorevića
Očaj i neverica... Drugovi ubijenog Stanka Gligorevića

Stanko izjavljivao ljubav na FejsbukuPOSLEDNJA PORUKA: „MALO ME ŠTA POMERA I DOTIČE, OSIM MOŽDA NJE“Stanko Gligorević je danima na svom Fejsbuk profilu ostavljao pesme i poruke kojima je pokazivao da je zaljubljen. Nekoliko dana pre tragedije postavio je poruku na kojoj je pisalo: „Malo me šta pomera i dotiče, osim možda nje.“Nakon tragedije, njegov profil je bio ispunjen izjavama žaljenja školskih drugova i drugarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track