UBISTVO U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Mesec dana pritvora za maloletnika iz Bijeljine
Foto: Facebook Ps

Zločin koji je potresao semberiju

UBISTVO U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Mesec dana pritvora za maloletnika iz Bijeljine

Crna Hronika -
Zahtev za određivanje pritvora sud je odbio 7. juna, nakon čega je Tužilaštvo uložilo žalbu. Osnovni sud prihvatio je žalbu Okružnog tužilaštva i odredio jednomesečni pritvor sedamnaestogodišnjaku čiji su inicijali M.I.

BIJELJINA - Maloletniku iz Bijeljine koji je osumnjičen za ubistvo petnaestogodišnjeg Stanka Gligorevića danas je ipak određen jednomesečni pritvor, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu.

Zahtev za određivanje pritvora sud je odbio 7. juna, nakon čega je Tužilaštvo uložilo žalbu. Osnovni sud prihvatio je žalbu Okružnog tužilaštva i odredio jednomesečni pritvor sedamnaestogodišnjaku čiji su inicijali M.I. osumnjičenom da je 6. juna ubio dečaka u dvorištu osnovne škole u Bijeljini.

Dečak je ubijen jednim hicem iz pištolja koji je ispaljen u leđa, ispod leve plećke, a motivi ubistva još nisu utvrđeni.

Pištolj kojim je izvršeno ubistvo maloletni M.I. pronašao je u svojoj kući, a vlasništvo je prijatelja njegovog oca koji je otišao u inostranstvo i nije predao oružje na čuvanje u zakonskom roku od 60 dana.

(Srna)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track