KRVAV OD BATINA: Zverski tukli mladića (17), gepekovali ga i mokrili po njemu zbog poruka devojci?!
Foto: Dragan Kadic

IŽIVLJAVANJE U KRAGUJEVCU

KRVAV OD BATINA: Zverski tukli mladića (17), gepekovali ga i mokrili po njemu zbog poruka devojci?!

Crna Hronika -
Osmorica mladića iz Kragujevca zverski se iživljavala nad Đ.M.

KRAGUJEVAC - N. K. (21) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je sa sedmoricom saučesnika kidnapovao Đ. M. (17) iz naselja Beloševac u Kragujevcu i satima se nad njim iživljavao.On je na osnovu poternice koju je raspisao Viši sud odmah sproveden u okružni zatvor u Kragujevcu, a policija još uvek radi na identifikovanju ostalih osoba.Zverski napad dogodio se prošlog vikenda. Mladić je krvav i izobličen od batina prebačen u bolnicu, gde je ustanovljeno da ima potres mozga, posekotinu na desnoj ruci i više hematoma po glavi i telu. Đ.M. je u međuvremenu pušten kući.

- On još uvek ne može da veruje šta su mu radili, i to sve zbog devojke koju Đ.M. zna iz viđenja. Jeste se on povremeno dopisivao porukama s njom, ali ništa nije bilo između njih - priča majka Radica.Četvorica napadača kidnapovala su Đ.M. u školskom dvorištu. Naoružani noževima iskočili su i počeli da ga udaraju, a onda su ga ubacili u gepek kola i odvezli.

- Kad su stali, otvorili su gepek. Bila je jedna devojka napolju. Podigli su mu glavu i pitali je: „Je l‘ to taj?“ Ona im je rekla da nije, ali se predomislila kad su joj udarili šamar - prepričava potresena majka šta joj je sin ispričao.Napadači su potom zatvorili gepek i odvezli ga do Pivarskog parka, gde su ih čekala još četvorica.- Nastavili su da ga tuku. Tu su mu svašta radili. Terali su ga i da ih oralno zadovoljava, a onda su svi urinirali po njemu. Pokušavali su da ga ubodu u stomak nožem, ali je on postavio ruku. Jedan od njih je hteo da mu odseče prst - navodi majka očiju punih suza.Zversko mučenje prekinuto je kad su nasilnici primetili policijska kola. Tada su Đ.M. jako udarili po glavi i on je ostao bez svesti. Izbacili su ga blizu kuće i pobegli.(J. R.)

Užasne pretnjeSILOVAĆEMO TI SESTRE, UBIĆEMO TI MAJKURadica kaže da su napadači pretili Đorđu da ne priča nikom ništa jer će mu u suprotnom silovati sestre, ubiti majku i zapaliti kuću.- To su mu rekli dok je još bio u bolnici. Onda su poručili Đorđu preko posrednika da promeni izjavu, inače ćemo svi stradati - kaže majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track