MALA UNA DOZIVA MAMU, TATU I SEKU: Borimo se za život majke, stanje joj je izuzetno teško!

Tuga u Bavaništu posle sudara sa šleperom

MALA UNA DOZIVA MAMU, TATU I SEKU: Borimo se za život majke, stanje joj je izuzetno teško!

Crna Hronika -
Šta im se desilo, kad ću ih videti, gde je seka, ponavlja u bolnici Una Imbra (4), koja je u nesreći izgubila oca Vladimira i šestomesečnu sestricu, dok se majka Jelena bori za život

BEOGRAD - Hoću da vidim mamu, tatu i seku. Gde su, zašto ih nema? - sve vreme govori lekarima u bolnici u Tiršovoj četvorogodišnja Una Imbra, koja je teško povređena u sudaru sa šleperom u Bavaništu.U nesreći su poginuli njen otac Vladimir (36) i šestomesečna sestra Lana, a majka Jelena (36) zadobila je teške telesne povrede. Oni su u petak iz Beograda krenuli kod rodbine u Belu Crkvu na karneval cveća.Traži majku i ocaIzvor Kurira iz Tiršove navodi da je devojčicino stanje stabilno i da se oporavlja.- Komunikativna je i neprestano traži mamu, tatu i seku - rekao je izvor Kurira iz Tiršove. Inače, devojčica je smeštena na odeljenje neurohirurgije zbog povrede glave i njen život nije ugrožen.Njena majka je s teškim i višestrukim povredama još uvek u Urgentnom centru, na šoku A, i lekari se bore za njen život.- Njeno stanje je nepromenjeno i izuzetno teško - rečeno je u Urgentnom centru.Kako nezvanično saznajemo, uviđaj na licu mesta radio je tužilac iz Smedereva, vozač je u subotu saslušan i određen mu je pritvor. Prema rečima meštana Bavaništa, koji su odmah pritekli u pomoć unesrećenoj porodici, vozač šlepera kretao se velikom brzinom.- Mobilni telefon mu je bio u ruci kad je izlazio iz kamiona. Bio je u šoku kad je video šta je uradio, ali kasno - rekla je za Kurir Ružica V.

Izbegao šleperPrema njenim rečima, ispred kola nesrećne porodice bio je još jedan automobil, čiji je vozač, kad je video šta se dogodilo, stao da pomogne.- Rekao je: „Ja sam ga jedva izbegao, ali ovi ljudi su stradali.“ Strašno, stradala je cela porodica - priča u jednom dahu naša sagovornica.Vladimirovi i Jelenini roditelji su u šoku.- Ne mogu da shvate kakva ih je tragedija zadesila. Oni su u Beogradu, brinu za malu Unu i strepe za Jelenin život - kažu njihovi prijatelji.

Nesreća se dogodila u petak oko 20 sati, kad je u lakat krivini šleper, koji se kretao iz pravca Kovina, udario u automobil marke „reno fluenca“, koji je išao u suprotnom smeru i u kojem je bio Vladimir Imbra s porodicom.

Sahrana Vladimira Imbre i šestomesečne bebe Lane biće održana u utorak 30.juna i 15 časova na pravoslavnom groblju u Beloj Crkvi.

Meštani upozoravajuOVO JE KRIVINA SMRTIMeštani Bavaništa kažu da ovo nije prvi sudar u lakat krivini.- Ovo je izuzetno opasno mesto. Kamiondžije kasno uspore u krivini, pa im prikolice zanose i postoji opasnost da zakače vozilo iz suprotnog smera. Inače, trebalo bi zabraniti kamionima prolaz kroz ovo naselje. Mnogi voze ovuda kako ne bi platili putarinu. Put je očajan, a vozačima i biciklistima je glava u torbi - pričaju naši sagovornici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track