Najnovije vesti

PRETIO RADNICIMA LIKVIDACIJOM: Gradskom većniku iz Leskovca 5 meseci zatvora
Foto: A Davinic

Presuda osnovnog suda

PRETIO RADNICIMA LIKVIDACIJOM: Gradskom većniku iz Leskovca 5 meseci zatvora

Crna Hronika
U presudi sudije Milivoja Milićevića, se, između ostalog, navodi je većnik 30. maja 2012. godine ušao u zgradu leskovačke Elektrodistribucije i pretio radnicama

LESKOVAC – Službenicima pretio likvidacijom?!

Goran Stojanović, nedavno izabrani gradski većnik Leskovca, ispred ‘"Lige za Leskovac", nepravosnažno je osuđen na 5 meseci zatvora u Osnovnom sudu u Leskovcu jer je pretio ubistvom radnicama leskovačke Elektrodistribucije kada su ga obavestili da će zbog dugovanja isključiti struju u hotelu Hajat S, čiji je vlasnik.

U presudi sudije Milivoja Milićevića, se, između ostalog, navodi je većnik 30. maja 2012. godine ušao u zgradu leskovačke Elektrodistribucije i pretio radnicama da će ih “likvidirati”.

Inače, kako je rečeno ‘"Kuriru’", Stojanović je na presudu uložio žalbu prošle nedelje, ali je odbio da je komentariše za novinare. Ovaj gradski većnik je već pravosnažno osuđivan za slično krivično delo. Naime, 2008. godine je osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog “sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje”.

Stojanović je imenovan za gradskog većnika pre mesec dana, a pažnju javnosti je ‘skrenuo na sebe kada je na konferenciji za novinare prepričavao kako se funkcije gradskih čelnika dele po kafanama.

(A. D.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...