HOROR U ŽARKOVU: Komšija pedofil devojčici (10) gurao ruku pod suknju!
Foto: Stefan Jokić

Milan G. (71) iz Beograda uhapšen

HOROR U ŽARKOVU: Komšija pedofil devojčici (10) gurao ruku pod suknju!

Crna Hronika -
Namamio je: Napasnik je s decom u garaži gledao seriju, a potom je namamio žrtvu (10) da se popne kod njega u stan kako bi joj dao 100 dinara jer je izgubio opkladu

BEOGRAD - Milan G. (71) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je po intimnim delovima tela pipkao desetogodišnju komšinicu. Bludni komšija tereti se da je u nedelju oko 20 sati namamio devojčicu u svoj stan u Žarkovu, a potom je dodirivao po butinama i polnom organu.Maloletnica je, srećom, uspela da pobegne i ispriča roditeljima šta se dogodilo, nakon čega je slučaj prijavljen policiji.- Milan G. je stekao poverenje dece iz komšiluka. Kod njega su se svakodnevno okupljali, davao im je vodu i slatkiše. Prema toj devojčici bio je naročito blakonaklon. Uvek bi njoj prvoj dao slatkiš i govorio joj da je najbolja od sve dece - priča komšinica koja ima dve maloletne ćerke.Ona dodaje da je te večeri desetoro dece gledalo seriju „Selo gori, a baba se češlja“ kod Milana G. u improvizovanoj letnjoj kuhinji, napravljenoj u garaži zgrade u kojoj živi.- Milan G. i desetogodišnjakinja kladili su se u 100 dinara da će dete u seriji biti oteto. On je izgubio opkladu, pa ju je pozvao u svoj stan na prvom spratu da joj da novac, pošto navodno kod sebe nije imao para. Tad je počeo pakao za devojčicu - priča potresena komšinica.Mislila da će da je silujePrema njenim rečima, Milan G. je zatvorio vrata stana i zagrlio maloletnicu oko struka.- Zavukao joj je ruku ispod suknje i dodirivao po polnom organu. Onda ju je pitao da li može da je dodirne ispod gaćica. Dete se istraumiralo i počelo da plače. Kroz suze ga je upitala: „Hoćete li vi mene sad da silujete?“ On joj je odgovorio da neće, a devojčica je onda istrčala iz stana - kaže komšinica.Maloletnica je ispričala roditeljima šta joj je starac uradio, a policija je ubrzo stigla.- Nas nekoliko komšija otišli smo kod Milana da ga pitamo da li je istina da je pipkao devojčicu. On je prvo negirao, a potom je sve priznao, i to kroz osmeh. Monstrum, ne znam kako je mogao to da uradi - pita se komšinica.Ona dodaje da je posle svega što se dogodilo otišla kod porodice zlostavljane devojčice, koja je i dalje pod stresom i u šoku.- Kad sam pokucala na vrata, mala je počela da vrišti: „Eto ga, dolazi!“ Dete je istraumirano - navodi naša sagovornica.Porodica napastvovane devojčice nije želela da daje nikakve izjave za medije.- Devojčica živi s roditeljima, mlađom sestrom, ujakom, njegovom porodicom i majčinim ocem. Kako sam čuo, oni su se doselili s Kosova - priča komšija.Priznao krivicuPolicija je iste večeri saslušala Milana G., ali je uhapšen sledećeg dana. Kako nezvanično saznajemo, on je juče u policiji priznao da je pipkao dete. Milan G. će danas biti priveden na saslušanje u Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Družio se s decom... Milan G. je garažu pretvorio u letnju kuhinju i tu okupljao mališane
Družio se s decom... Milan G. je garažu pretvorio u letnju kuhinju i tu okupljao mališane

Komšije ogorčene na Milana G.AKO JE TO STVARNO URADIO, NEK SE UBIJEVećina komšija za Milana G. ima samo reči hvale. Kako kažu, on je često čuvao svoju petogodišnju unuku, a kod njega su se non-stop okupljala deca iz komšiluka. Susedi ne mogu da poveruju da je starac bio sposoban za tako nešto.- Govorili smo mu da zabrani drugoj deci da dolaze, pravili su buku, po ceo dan i do kasno u noć sedeli su ispred naše zgrade. Odgovarao bi nam da voli decu. I moja deca su odlazila kod njega. Ako je stvarno to uradio, treba da odgovara. Da sam na njegovom mestu i da je sve to istina, ja bih se ubio - kaže komšija.

Ostao sam u stanuŽENA MU OTIŠLA U BANJUKako saznajemo, Milan G. živi sa suprugom u stanu na prvom spratu. Međutim, njegova žena je operisala kuk, pa je na terapiji u banji u Mladenovcu.- Trebalo bi da dođe za koji dan. Oni su fini ljudi, u šoku sam, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Milan ima ćerku iz prvog braka i unučiće. S drugom suprugom nije imao dece - priča komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track