LUMPERAJKA UZ PIŠTOLJE: Ivana Buha policajce vodi na mafijaške žurke
Foto: Zorana Jevtić

Proslavljali na splavu

LUMPERAJKA UZ PIŠTOLJE: Ivana Buha policajce vodi na mafijaške žurke

Crna Hronika -
Na žurci kojoj je prisustvovala supruga najpoznatijeg srpskog zaštićenog svedoka pripadnici Ivaninog obezbeđenja policajci su vinom nazdravljaju sa kriminalcima. Tapšu i pevaju uz taktove pesme

BEOGRAD - Policajci koji obezbeđuju Ivanu Buhu, suprugu Ljubiše Buhe Čumeta, pevali i nazdravljali sa kriminalnom ekipom Luke Toškovića, zvanog Šareni, naslednikom Luke Bojovića.

Sve se odigralo u subotu na jednom prestižnom pančevačkom splavu, a sa Toškovićevom ekipom prisna je bila Ivana Buha. Šareni čije brojne tetovaže opravdavaju njegov nadimak na splavu se pojavio u pratnji dvojice istaknutih članova svog klana.

Na toj žurci koja je snimljena, supruga najpoznatijeg srpskog zaštićenog svedoka je uživala, dok im muzika, uz velike količine alkohola peva " Kukavicu" na uvce. U takvoj razuzdanoj atmosferi posebno šokantna scena u kojoj pripadnici Ivaninog obezbeđenja policajci D.B. i M.LJ vinom nazdravljaju sa kriminalcima. Tapšu i pevaju uz taktove pesme, dok jedan od njih sedi do pevačice.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Naime tri dana nakon provoda sa ekipom iz Pančeva Ivana je posetila Palatu pravde, gde je u Višem tužilaštvu ispričala tužiocu da je njen nevenčani suprug umešan u ubistva kriminalaca Zorana Petrovića Šempe i Branislava Lainovića Dugog. To njeno dvosatno izlaganje pred tužiocima je usledilo nakon što je na konferenciji za štampu 30.juna, u javnost iznela teške optužbe na Čumetov račun.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja