SLUČAJ REŠEN Stefanović: Uhapšen za dvostruko ubistvo u Boru
Foto: Zorana Jevtić

Mogući motiv pljačka

SLUČAJ REŠEN Stefanović: Uhapšen za dvostruko ubistvo u Boru

Crna Hronika -
Osumnjičeni M.Z. je priznao da je počinio krivčno delo. Postoje video-snimci koji ga povezuju sa mestom izvršenja dela. Posle poligrafa priznao je izvršenje, rekao je ministar

BEOGRAD - Boranin M. Z. (51) priznao je dvostruko ubistvo u tom gradu, što je potvrdilo i poligrafsko ispitivanje, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da je policija uspela da reši ubistvo Lj. V. (54) i njegove nevenčane supruge L.R. (46), ali da još nisu poznati motivi koji stoje iza tog dela.

"Osumnjičeni M.Z. je priznao da je počinio krivčno delo. Postoje video-snimci koji ga povezuju sa mestom izvršenja dela. Izvršeno je i poligrafsko ispitivanje tokom kojeg je priznao izvršenje. O motivima i ostalim detaljima ne bih govorio bez dogovora s tužilaštvom", rekao je Stefanović.

U borskoj Ulici 3.oktobar policija je pre dva dana oko 18 sati našla beživotna tela Lj.V. i L.R. koja su bila u fazi raspadanja. Prema pisanju medija sumnja se da je reč o ubistvu čiji je motiv pljačka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track