KAO U KRIMI ROMANIMA: Dvostruki ubica iz Bora uhapšen kad se vratio na mesto zločina
Foto: Nebojša Mandić

Žrtve likvidirao čekićem

KAO U KRIMI ROMANIMA: Dvostruki ubica iz Bora uhapšen kad se vratio na mesto zločina

Crna Hronika -
Osumnjičeni Milojković se pojavio na mestu zločina, a policajcu koji je obezbeđivao mesto zločina, kazao je da je prijatelj nastradalih. Policija je proverila snimke sa bezbednosnih kamera oko zgrade, a Milojković nakon što je uhapšen, nije prošao poligrafsko testiranje. Kasnije je i priznao da je usmrtio dvoje ljudi

BOR - Borska policija uhapsila je Zorana Milojkovića (51) iz Bora zbog sumnje da je, 13. jula, ubio Ljubišu Veljkovića (54) i Lidiju Ristik (46), čija su beživotna tela pronađena u petak oko 18 sati u borskoj ulici „3. oktobar“ br 35/35.Milojković se u petak, pojavio na mestu zločina, a policajcu koji je obezbeđivao lice mesta, kazao je da je prijatelj nastradalih.

Policija je proverila snimke sa bezbednosnih kamera oko zgrade, a Milojković nakon što je uhapšen, nije prošao poligrafsko testiranje. Kasnije je i priznao da je usmrtio dvoje ljudi.

Prema poslednjim saznanjima, Milojković je priznao da je 13. jula bio kod Ljubiše i Lidije u stanu, kao i da je u jednom trenutku Veljkoviću prišao sa leđa i udario ga nekoliko puta čekićem u glavu.

Ne zadugo nakon toga, okrenuo se ka Lidiji koja je u međuvremenu legla u krevet i zaspala i nju na istovetan način kao i Ljubišu, usmrtio.

Priznao je organima reda i da ne zna zašto je to učinio. Milojković je potom pobegao sa lica mesta, a kako je saopštio policiji, čekić kojim je izvršeno ubistvo bacio je u kontejner. -

Pre dva dana sam sreo Milojkovića i baš ga pitao kako je. On mi je kazao se ne oseća baš najbolje, i da mu je pozlilo pa ga je sanitet odvezao u bolnicu. Nismo se dobro poznavali, ali u prolazu se javljali jedan drugome. Bio je fin i miran komšija, nikad ne bih pomislio da je spreman da digne ruku na nekoga – kaže jedan od komšija koji živi u blizini Milojkovića.

Protiv Milojkovića je podneta krivična prijava zbog ubistva, nakon čega mu je određen pritvor u trajanju do 48 sati, i on je sproveden u Okružni zatvor u Zaječaru.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja