MILAN BEKO U POLICIJI: Nikada nisam čuo za Maju Adrovac
Foto: Zorana Jevtić

Pokušaj ubistva na Senjaku

MILAN BEKO U POLICIJI: Nikada nisam čuo za Maju Adrovac

Crna Hronika -
Beko je na saslušanju u subotu u prisustvu tužioca, rekao i da nije video napadače koji su pucali na njega, ali izneo i određene sumnje prema verziji po kojoj je uhapšena žena imala jednu od kljućnih uloga u pokušaju atentata

BEOGRAD - Biznismen Milan Beko izjavio je u policiji da nikada nije čuo za Maju Adrovac (31) koja je u pritvoru pod sumnjom da je učestvovala u atentatu na njegu.

Beko je kako otkriva izvo r blizak istrazi, na saslušanju u subotu u prisustvu tužioca, rekao i da nije video napadače koji su pucali na njega, ali izneo i određene sumnje prema verziji po kojoj je uhapšena žena imala jednu od kljućnih uloga u pokušaju atentata.

Momčilo Minić, advokat osumnjičene Maje Adrovac, tvrdi da policija protiv njegove klijentkinje nije iznela nijedan validan dokaz.

- Naveden je samo njen DNK materijal na čauri jednog metka. To nije dokaz. DNK može da dospe na bilo koji predmet i bez neposrednog kontakta osobe sa tim predmetom. Maja pre svega ima čvrst alibi. Tog dana kada je izvršen napad na Milana Beka joj je igrom slučaja, umro blizak rođak i ceo dan je provela u Malom Mokrom Lugu sa porodicom. Ona se tereti da je pucala u Beka, a ne postoji apsolutno ni jedan dokaz, kao ni motiv zbog kojeg bi ona učinila tako nešto- izričit je Minić.

Trenutno policija najviše istražuje umešanost majinog supruga Ivana (34) i njenog brata u napad na Beka. Za sada nema pouzdanih tragova koji bi ih povezali sa pokušajem atentata, ali je indikativno što se obojici dva dana pre Majino hapšenje gubi svaki trag.

Podsetimo osumnjičena Maja Adrovac uhapšena je u petak na Vračaru, čime je istraga posle punih osam meseci pokrenuta s mrtve tačke. Ona je međutim, u iskazi policiji demantovala svoju umešanost u zločin, što je kasnije ponovila i pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track