UMALO STRADALA DEVOJČICA: Vrbašanin šenlučio, pa komšiji metak uleteo u sobu
Foto: Kurir

Prijavio ga meštatin

UMALO STRADALA DEVOJČICA: Vrbašanin šenlučio, pa komšiji metak uleteo u sobu

Crna Hronika -
Operativnim radom, policija je pronašla osumnjičenog, u čijoj je kući su pronađena tri pištolja, od kojih je jedan automatski pištolj škorpion sa dva okvira, vazdušna i lovačka puška i gotovo 700 komada različite municije.

VRBAS - S. L. (42) iz Vrbasa, uhapšen je sinoć zbog osnova sumnje da je učinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Hapšenju je prethodila prijava žitelja jednog mesta u ovoj opštini da mu je u letnju kuhinju u kojoj se, u tom trenutku, nalazila njegova maloletna ćerka, uleteo metak. Uviđajem lica mesta, policija je pronašla projektil za koji se sumnja da je ispaljen iz automatskog oružja.

Operativnim radom, policija je, iste večeri, identifikovala i pronašla osumnjičenog, u čijoj je kući, pretresenoj po sudskom nalogu, pronađeno više komada vatrenog oružja, tri pištolja, od kojih je jedan automatski, „Škorpion“ M-84 sa dva okvira, vazdušna i lovačka puška i blizu 700 komada različite municije.

S. L. je određeno zadržavanje, do 48 sati, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track