DOLIJALI BATINAŠI: Uhapšeno 5 Podgoričana koji su pretukli Jagodinca u Budvi

Akcija CG i policajaca iz Srbije

DOLIJALI BATINAŠI: Uhapšeno 5 Podgoričana koji su pretukli Jagodinca u Budvi

Crna Hronika -
Počeli su da ih biju usred bašte kafića. Moj brat je od udaraca ostao bez svesti, a oni su nastavili da ga udaraju i šutiraju. Bukvalno su skakali po njemu kao neke životinje, kazao je brat blizanac Miroslava Jovanovića

BUDVA - Budvanska kriminalistička policija uhapsila je sinoć grupu od pet Podgoričana, koji se sumnjiče da su u noći između utorka i srede brutalno pretukli državljanina Srbije Miroslava Jovanovića (43) iz Jagodine.

Kako je Vijestima potvrđeno, mladići starosti između 20 i 30 godina, sinoć su privedeni zamenici osnovnog državnog tužioca u Kotoru, a na teret im se stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda. Uhapšeni su R. N. (24), I. S. (25), P. M. (23), R. V. (22) i R. V. (26).

Vest o prebijanju Jagodinca, odjeknula je u celom regionu, pošto je čovek od posledica batina morao biti hitno operisan u kotorskoj Opštoj bolnici, gde su mu se lekari borili za život. Inspektori su proteklih dana intezivno tragali za huliganima, koji su tukli Jovanovića u jedom od lokala na gradskom šetalištu. U istrazi su pomagali i policajci iz Srbije.

Policija je ubrzo, nakon uzetih izjava brojnih očevidaca, te intezivnim operativnim aktivnostima, otkrila identitet pet mladića, koji su kobne noći došli na provod u Budvu, a iste večeri se vratili nazad. Inspektori su, nakon što su prikupili dokaze, vinovnike incidenta pozvala na informativni razgovor, nakon kog su u prostorijama CB Budva uhapšeni.

Jovanovićev brat blizanac Dragiša je u izjavi za Kurir ispričao šta se te večeri dogodilo i kako je njegov brat zadobio povrede opasne po život. On je kazao da je Miroslav u Budvu došao u posetu sestri, kako bi našao posao. Te večeri je sa poznanikom otišao u kafić u kome ih je prvo verbalno napala grupa od nekoliko mladića, za koje su ispričali policiji da su iz Crne Gore.

“Počeli da ih biju usred bašte kafića. Moj brat je od udaraca ostao bez svesti, a oni su nastavili da ga udaraju i šutiraju. Bukvalno su skakali po njemu kao neke životinje”, kazao je Miroslavljev brat.Huligani su tukli i Miroslavljevog poznanika, ali je on uspeo da pobegne. Poziv policiji uputili su posetioci obližnjeg kafea, koji su posmatrali tuču.

Ubrzo je na lice mesta stiglo i vozilo Hitne pomoći, kojim je transportovan povređeni.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track