NESTALA: Lažno prijavio da mu se devojka utopila
Foto: Stefan Jokic

Vojna policija i ronioci pretraživali napuštenu kasarnu

NESTALA: Lažno prijavio da mu se devojka utopila

Crna Hronika -
Policija je juče samo potvrdila da su dobili prijavu o nestanku devojke, ali da ne mogu ništa više da kažu o tome

BEOGRAD - Vojna policija i ronioci Žandarmerije pretraživali su juče prostor napuštene kasarne u Lisičjem potoku zbog sumnje da se u bazenu za akumulaciju udavila devojka. Međutim, nakon višesatnog pretraživanja terena telo nije pronađeno. Navodno, devojka K. R. (24) utopila se u bazenu koji služi za prikupljanje otpadnih voda.

"Nepoznati mladić juče ujutro je prijavio da se u bazenu utopila devojka koja je bila sa njim u dvorištu kasarne u Lisičjem potoku. Iako smo sa roniocima pretražili bazen, telo nije pronađeno", kaže izvor blizak istrazi. On navodi da se sumnjalo da je reč o grupi narkomana koji su preskočili ogradu i upali u vojni objekat.Komšije koje žive u blizini kasarne kažu da su se uplašili kada su videli policiju.

"Oko pola pet čula se vriska i glasna muzika. To je trajalo do sedam sati, a onda odjednom prestalo. Već oko osam policija je blokirala prilaze kasarni", kažu komšije i dodaju da okupljanja na prostoru nekadašnje kasarne nisu novost.

"Jedan od komšija mi je rekao da je devojka tu bila sa mladićem i da se utopila, a njega su odmah potom uhapsili. Ne znam da li je tačno, ali smo se svakako uplašili", rekle su komšije.Policija je juče samo potvrdila da su dobili prijavu o nestanku devojke, ali da ne mogu ništa više da kažu o tome.(J. I.)

Pratite KURIR na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track