NIJE SE UDAVILA: Devojka koja je navodno nestala u kasarni u Lisičjem potoku pronađena drogirana!
Foto: Profimedia

Pronašli je kako leži u haustoru

NIJE SE UDAVILA: Devojka koja je navodno nestala u kasarni u Lisičjem potoku pronađena drogirana!

Crna Hronika -
Zbog izjave njenog momka iz Kraljeva prekjuče je na noge dignuta Žandarmerija i vojna policija. Nekoliko sati specijalci su pretraživali svaki metar u ovom vojnom kompleksu, ali od devojke nije bilo ni traga

BEOGRAD - Devojka Klaudija R. (24) iz Beograda, za koju je njen momak policiji rekao da se udavila u jami napuštene kasarne u Lisičjem potoku, pronađena je drogirana u jednom haustoru u Beogradu. Kako je bila u teškom stanju, prevezena je u Vojnomedicinsku akademiju.

Zbog izjave njenog momka iz Kraljeva prekjuče je na noge dignuta Žandarmerija i vojna policija. Nekoliko sati specijalci su pretraživali svaki metar u ovom vojnom kompleksu, ali od devojke nije bilo ni traga.

Istraga je išla u nekoliko smerova, čak se u jednom trenutku posumnjalo da ju je možda i on ubio, pa lažnom informacijom hteo da zavara trag, piše "Alo".

Međutim, juče po podne slučajni prolaznici videli su devojku koja leži u haustoru i koja jedva daje znake života. Pozvali su Hitnu pomoć, koja ju je odvezla u bolnicu.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja