Bomba mu raznela noge!
Foto: Rts

Eksplozija u Šapcu

Bomba mu raznela noge!

Crna Hronika -
Rade M. (33), poznat po trgovini narkoticima, teško povređen kad je juče oko 15 časova, u centru grada, napadač aktivirao eksploziv postavljen pod "folksvagen turan" dok je auto bio u pokretu

ŠABAC - Bezobzirno!

Rade M. (33) teško je povređen u eksploziji bombe postavljene pod terenac „folksvagen turan“ juče oko 15 časova, u ulici Vlade Jovanovića u centru Šapca.

Automobil je vozio njegov drug, koji je čudom ostao nepovređen. Radetu M. bomba je raznela noge i on je odmah prebačen u bolnicu, gde je operisan. Sumnja se da napad na njega ima veze s neraščišćenim poslovima sa drogom.- Napadač je aktivirao eksploziv koji je bio postavljen pod suvozačevo sedište, upravo tamo gde je povređeni sedeo. Bomba je eksplodirala u toku vožnje - kaže sagovornik iz policije.

Rade M. je, kako se sumnja, bio meta napada. On je odranije poznat policiji po trgovini narkoticima, dok je njegov poznanik, koji je vozio, privođen zbog nasilničkog ponašanja.

Očevici događaja kažu da su čuli stravičan prasak.

- Bilo je jezivo! Neko je počeo da vrišti! Okrenuo sam se i video zapaljeni džip, koji se pušio. Čuo sam kako neko viče da je čovek ranjen. Auto je bio velik i možda ih je to i spaslo. Srećom pa nisu išli brzo i nije bilo mnogo ljudi. Mogli su nedužni da stradaju zbog kriminalaca - rekao je očevidac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track