OSRAMOTIO VOJSKU SRBIJE: Vodnik se skinuo go i jurio devojčice po Novom Pazaru
Foto: Printscreen Facebook

Otkrio ga policajac

OSRAMOTIO VOJSKU SRBIJE: Vodnik se skinuo go i jurio devojčice po Novom Pazaru

Crna Hronika -
Osumnjčeni vodnik Vojske Srbije se tereti da je prvo jurio dve devojčice (16) prvo im dobacivao, a zatim jurio za njima da bi se zatim skinuo go i pokazivao im polni organ

NOVI PAZAR - Dragovan Beloica (44), vodnik Vojske Srbije i otac troje dece, uhapšen je prekjuče u Novom Pazaru jer je uhodio dve devojčice, skidao pantalone i pokazivao im polni organ!

Osumnjičeni se tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je predviđena kazna do tri godine zatvora.

- Osumnjičeni je u blizini Kineskog tržnog centra zapazio dve devojčice, uzrasta od 16 godina. Jedna od njih inače pohađa gimnaziju, a druga srednju medicinsku školu. Krenuo je za njima i počeo da im dobacuje, i to one najpogrdnije reči. Devojčice su se uplašile, ubrzale korak, ali on je nastavio da juri za njima - priča izvor upoznat sa istragom.

Srednjoškolke su počele da plaču i nastavile da trče Ulicom Save Kovačevića, dok je Beloica išao za njima. - Devojčice su počele da dozivaju pomoć, a osumnjičeni je zastao, skinuo pantalone i pokazao im polni organ.

Srednjoškolke su bile izbezumljene, a goli bludnik kada je čuo da one sve jače dozivaju pomoć, otrčao je ka svom automobilu, koji je bio parkiran nedaleko od mesta na kome je skinuo pantalone. Nag je ušao u vozilo i krenuo - nastavlja priču izvor iz istrage. Ali sve je opazio jedan policajac koji je bio na obližnjoj benzinskoj pumpi.

- Policajac je odmah javio kolegama šta se desilo i saobraćajci su ga zaustavili kod „Prima petrola“ na putu ka Raškoj. Uhapsili su ga, a osumnjičeni, da bi se zakamuflirao, skinuo je košulju i ostao samo u majici, dok je pantalone obukao - kaže sagovornik.

Po nalogu tužioca, ovom podoficiru VS određeno je zadržavanje do 48 sati, a osumnjičeni je, kako saznajemo, negirao delo za koje se tereti. Navodno, tvrdio je da se nije svlačio, nego je hteo da ide na malu nuždu!

Osumnjičeni vodnik je oženjen je i ima troje dece. Rodom je iz okoline Rožaja u Crnoj Gori. I ranije je privođen i, takođe, sumnjičen za nedozvoljene polne radnje, ali su tužilaštva odustajala od krivičnog gonjenja jer navodno nije bilo dovoljno dokaza.

Protiv Beloice je 2006. podneta krivična prijava jer se skidao pred maloletnicima u Kraljevu. Taj podoficir je dve godine kasnije to ponovio ispred jedne zgrade u Novom Pazaru. Uprkos tome što je skinuo pantalone pred devojčicom, nije optužen za to, pa je nastavio da radi u kasarni u Raškoj, piše Blic.

Osuda ministra

Nezvanično saznaje, ministar odbrane Bratislav Gašić osudio je ponašanje čim se upoznao sa slučajem i naredio da se Beloica ukloni iz jedinice jer ne želi da takvi pojedinci kaljaju ugled Vojske Srbije.

I vojni policajac napastvovao žene

Pre skoro dve godine u Beogradu je uhapšen vojni policajac Dejan Gojković osumnjičen da je seksualno napastvovao devet žena kod Mostarske petlje. Uhapšen je kada mu je policija postavila zamku, a mamac je bila inspektorka Odseka za suzbijanje seksualnih delikata. Gojković još nije osuđen za napastvovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track