JURIO DEVOJČICE PO NOVOM PAZARU: Mesec dana pritvora podoficiru Vojske Srbije
Foto: Printscreen Facebook

Uhodio i svlačio se

JURIO DEVOJČICE PO NOVOM PAZARU: Mesec dana pritvora podoficiru Vojske Srbije

Crna Hronika -
Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor zbog toga što postoji sumnja da bi mogao da ponovi krivično delo, jer je i ranije osuđivan zbog izvršenja krivičnih dela iz iste grupe

NOVI PAZAR - Osnovni sud u Novom Pazaru prihvatio je predlog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) i odredio jednomesečni pritvor za Dragovana Beloicu (44) koji je osumnjičen za nedozvoljenu polnu radnju.

- Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor zbog toga što postoji sumnja da bi mogao da ponovi krivično delo, jer je i ranije osuđivan zbog izvršenja krivičnih dela iz iste grupe. On ima pravo žalbe na ovu odluku, a tužilaštvo nastavlja da sprovodi istragu o ovom slučaj – kazali su u OJT.

Dragovan Beloica se sumnjiči da je u ulici Save Kovačevića uhodio dve maloletne devojčice, svlačio se pred njima i pokazivao im polni organ. Uhapšen je kada se automobilom uputio ka Raški, a protiv njega su i 2006. i 2008. godine podnošene krivične prijave zbog sumnje da je izvršio nedozvoljenu polnu radnju, piše Blic.

Prvo se svlačio pred maloletnicima u Kraljevu, a istu stvar je ponovio i pred devojčicom u Novom Pazaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track