Leskovčanin uhapšen u akciji Mreža

Akcija Mreža

Leskovčanin uhapšen u akciji Mreža

Crna Hronika -
Policija je pronašla i oduzela oko 554 grama marihuane, 798 stabljika zasađene marihuane, vagicu za precizno merenje, dva reflektora i jedan termometar koji su složili u proizvodnji i preradi droge

LESKOVAC - U nastavku akcije "Mreža", leskovačka policija uhapsila je Z.S. (50) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pronašla i oduzela oko 554 grama marihuane, 798 stabljika zasađene marihuane, vagicu za precizno merenje, dva reflektora i jedan termometar koji su složili u proizvodnji i preradi droge, saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

U saopštenju je navedeno da je policija, nakon dužeg operativnog rada, a na osnovu naredbe istražnog sudije, 20. aprila ove godine oko 20 časova izvršila pretres kuće Z.S.

Policija je u podrumu kuće pronašla tri pvc kese sa marihuanom težine oko 394 grama. U nastavku pretresa, u kupatilu kuće, pronađena je i pvc kesa sa marihuanom težine oko 8,5 grama i jedna vagica za precizno merenje na kojoj su uočeni tragovi droge.

Pored toga, oduzeto je i oko 152 grama marihuane koju je Z.S. prodao uživaocu sa područja grada Leskovca.

Na spratu kuće Z.S. otkriven je zasad sa 660 stabljika marihuane, dva reflektora i jedan termometar koji su korišćeni u proizvodnji i preradi droge, a prilikom pretresa dvorišta pronađen je i plastenik sa 138 stabljika zasađene marihuane.

Uviđaj je izvršio istražni sudija višeg suda u Leskovcu i zamenik višeg javnog tužioca sa službenicima kriminalističke policije, dok je oduzeta dorga veštačena u nacionalnom kriminalističkom tehničkom centru u Nišu. Istražni sudija je Z.S. odredio pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track