SPREMALI LIKVIDACIJE: Policija sprečila plaćene ubice u poslednji čas!
Foto: MUP

Utvrđuje se ko je bio meta opasne četvoročlane bande

SPREMALI LIKVIDACIJE: Policija sprečila plaćene ubice u poslednji čas!

Crna Hronika -
Članovi grupe spremali se da krenu u akciju, uhapšeni s metkom u cevi i autom čija je unutrašnjost bila natopljena benzinom kako bi ga odmah zapalili

BEOGRAD - Velikom akcijom hapšenja koju je beogradska policija izvela u utorak u poslednji čas je sprečena likvidacija koju su četvorica osumnjičenih pripremala da obave u Beogradu!Kako navodi izvor Kurira iz istrage, reč je o opasnoj kriminalnoj grupi, ali se još uvek proverava po čijem nalogu je trebalo da izvrše ubistvo.Policija je, podsetimo, uhapsila crnogorske državljane Vladislava Š. (39) i Stefana M. (25), kao i Beograđane Almira D. (30) i Dragana Ð. (30) i kod njih je pronađena veća količina oružja i municije. U jednoj garaži otkriven je i „volvo“ s ukradenim tablicama, čija je unutrašnjost natopljena benzinom.- U automatskoj pušci metak je bio u cevi, a auto već spreman da bude zapaljen. Takođe, pronađena je i garderoba u koju su planirali da se presvuku - objašnjava on.

Osumnjičeni bi danas trebalo da budu privedeni u Drugo osnovno tužilaštvo na saslušanje, a otkako su uhapšeni, odbijaju saradnju sa istražnim organima. Još se radi provera otisaka prstiju, kao i DNK veštačenje.- Proverava se ko je trebalo da se nađe na njihovom nišanu - dodaje on.Policiji je odranije poznat samo crnogorski državljanin Vladislav Š., koji je već bio osuđivan u podgoričkom Višem sudu na šest i po godina zatvora zbog pljačke pošte u Cetinju 2003.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track