UŽAS U KOVINU: Dečak od 11 godina silovao devojku (17), pomagala još trojica maloletnika!

Nezapamćeno seksualno zlostavljanje

UŽAS U KOVINU: Dečak od 11 godina silovao devojku (17), pomagala još trojica maloletnika!

Crna Hronika -
Maloletnici, među kojima i dečak od 11 godina, iživljavali se nad A. M. u svlačionici fudbalskog kluba

KOVIN - A. M. (16), A. G. (16), D. R. (15) i jedanaestogodišnji dečak osumnjičeni su da su silovali A. M. (17) u svlačionici fudbalskog kluba Kolonija u Kovinu!Trojica dečaka su privedena, dok četvrti napadač nije uhapšen jer po našem zakonu mlađi od 14 godina ne podležu krivičnoj odgovornosti. Kako saznajemo, devojka se nalazi u bolnici.Silovanje se dogodilo u noći između ponedeljka i utorka.Neviđena tortura- Jedan od osumnjičenih žrtvu je namamio u svlačionicu lokalnog fudbalskog kluba, u kojoj su se već nalazila trojica njegovih drugova, i onda su je napastvovali A. M. Ona je kukala, vrištala i dozivala u pomoć, ali niko nije mogao da je čuje jer su se nalazili u objektu pored fudbalskog terena - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:- Posle nezapamćene torture pripretili su devojčici da nikome ne govori šta se dogodilo, a onda je pustili. Međutim, A. M. je rekla roditeljima, a oni su zvali policiju. Inspektori su bili šokirani onim što im je ispričala devojčica i stanjem u kojem se nalazila.Policija je odmah krenula u potragu za silovateljima.- Osumnjičeni su brzo uhapšeni. Oni se terete za krivično delo silovanje i juče su sprovedeni kod tužioca u Smederevu. Četvrti osumnjičeni nije priveden jer zbog godina ne može krivično da odgovara.Napastvovana devojka je, prema rečima njene majke, ćutala kad je došla kući.- Čudno se ponašala, znala sam da nešto nije u redu. Ipak, ispričala mi je šta joj se dogodilo. Bojim se da mi ništa ne bi rekla da nisam insistirala. Jedan od napadača D. R. jednom je već pokušao da je siluje. Moje dete je u teškom psihičkom stanju, otišla je juče u školu, ali ju je razredna vratila kući - kaže očajna majka i dodaje da je uplašena i za ostale tri ćerke. Prema njenim rečima, niko od roditelja napadača još im se nije obratio.Sestra uhapšenog D. R. kaže da je on negirao krivicu.

Majka devojčice: Jedan od njih već je pokušao da je siluje
Majka devojčice: Jedan od njih već je pokušao da je siluje

Šok među meštanima- Majka mi je javila da je policija došla po brata. Mislili smo da se opet potukao. Rekao je da je bio u svlačionici, ali da nije silovao tu devojku, već da je pokušavao da A. G. spreči da to uradi. Moj brat jeste nemiran i često se bije, ali ne verujem da je mogao tako nešto da učini - kaže ona i dodaje da njen brat igra fudbal u klubu Kolonija.Meštani su šokirani onim što se desilo u Kovinu.- Ta deca dolaze iz socijalno ugroženih porodica, žive u blizini mesta gde se sve to dogodilo. Nesrećna devojčica ima tri sestre, oca i majku, a deka joj je ranije radio kao policajac - rekao je jedan od meštana.Kako saznajemo, jedan od uhapšenih A. G. živi u hraniteljskoj porodici.- Sa nama je od četvrtog razreda. Kada smo ga uzeli, bio je problematičan i zapušten, a njegov otac i dalje ima zabranu prilaska. Inače, A. G. sada ide u srednju školu, u kojoj uči za varioca i odličan je đak, šokirani smo i razočarani ako je zaista to uradio - priča majka muškarca koji se stara o dečaku.Baka u nevericiKako smo saznali na licu mesta, treći uhapšeni A. M. živi sa bakom i ocem jer su mu roditelji razvedeni, a njegova baka nije ni znala da je njen unuk uhapšen.- Mislila sam da je u Pančevu da daje ispite. On nigde ne izlazi, osim do kluba, u kome radi kao ekonom - rekla je baka i dodala da njegov otac trenutno nije tu.

Sekretar klubaPROVALILI U SVLAČIONICUSekretar fudbalskog kluba Kolonija Siniša Dumitru kaže da je od novinara saznao šta se dogodilo.- Nadamo se da će devojčica biti dobro. Jedan od uhapšenih ranije je trenirao fudbal u našem klubu. Oni su provalili u svlačionicu. Deca se tu inače okupljaju, i to uglavnom noću, ali do sada nismo imali nikakvih problema - istakao je Dumitru.

HronologijaMALOLETNI SILOVATELJI ŠIROM SRBIJE22. jul 2015 - B. N. (18) i M. I. (17) iz Valjeva silovali su sedamnaestogodišnju K. S. sa Uba. Ona je napadnuta posle proslave rođendana u jednom kafiću na Ubu.3. mart 2015 - M. J. (15) i M. I. (15) silovali su N. J. (14) u Knjaževcu. I napasnici i žrtva su štićenici Doma za nezbrinutu decu u Knjaževcu. Osumnjičeni su dečaka odveli do obližnjeg sela i seksualno ga zlostavljali na jednoj poljani.5. septembar 2014 - Dalibor Dimitrijević (20) iz Izbenice, Bojan Paunković (21) i V. M. (16) iz sela Bačina kod Varvarina uhapšeni su zbog sumnje da su 5. septembra silovali I. S. (16) u mestu Obrežu kod Varvarina. Oni su je na prevaru izveli sa žurke i iživljavali se nad njom šest sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track