Uhapšeni  zbog iznude i nasilničkog ponašanja

Iznuda

Uhapšeni zbog iznude i nasilničkog ponašanja

Crna Hronika -
Strahinja S. (22) i Paja S. (41) osumnjičeni su da su u periodu od jula 2011. do aprila ove godine uz konstantne pretnje i upotrebu sile iznuđivali novac od žrtve

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Strahinju S. (22) i Paju S. (41) iz Beograda zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela iznuda u pokušaju i nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

Oni su osumnjičeni da su u periodu od jula 2011. do aprila ove godine uz konstantne pretnje i upotrebu sile iznuđivali novac od oštećenog.

Strahinja S. i Paja S. sumnjiče se da su u više navrata odlazili u servis, koji je u vlasništvu oštećenog i od njega tražili novac u iznosu od 10.000 evra, kao i njegov automobil marke ''Honda''.

Aprila ove godine, osumnjičeni Strahinja S. naneo je telesne povrede oštećenom, na taj način što ga je više puta udario tupim predmetom u predelu vrata i glave, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavi privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track