DETALJI PUCNJAVE NA NBGD: Cele noći pratio ga smart, a onda je vozač pucao u njega
Foto: Kurir

Potraga za vozačem

DETALJI PUCNJAVE NA NBGD: Cele noći pratio ga smart, a onda je vozač pucao u njega

Crna Hronika -
Mladić je policiji ispričao da je pre nekoliko dana imao saobraćajni incident sa vozačom crnog smarta. Nekoliko časova pre nego što je ranjen on je primetio da ga taj isti smart prati u stopu. Zatim mu je na raskrsnici preprečio put, izašao iz vozila, otvorio vrata od kie i iz pištolja ispalio hitac u nogu

BEOGRAD – Mladić star oko 25 godina ranjen je sinoć nešto pre ponoći u pucnjavi koja se dogodila na raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Mladić je policiji ispričao da je pre nekoliko dana imao saobraćajni incident sa vozačom crnog smarta. Nekoliko časova pre nego što je ranjen on je primetio da ga taj isti smart prati u stopu.

Prema rečima žrtve vozač crnog smarta iznenada mu je na raskrsnici preprečio put, izašao iz vozila, otvorio vrata od kie i iz pištolja ispalio hitac u nogu i udario drškom od pištolja po glavi, izvestila je TV Pink.

Ranjenom mladiću prva u pomoć je priskočila patrola saobraćajne policije koja je i pozvala Hitnu pomoć.

Lekari su posle ukazane prve pomoći ranjenog mladića prevezli na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti na Banjici.

Policija je raspisala potragu za vozačem crnog smarta i istražuje okolnosti ove pucnjave i ranjavanje, objavila je TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja