TUKAO ME JE I TERAO NA SEKS SA DRUGIMA Strašna ispovest Beograđanke koja je prijavila muža nasilnika
Foto: Stefan Jokić Nasilik, Nasilje U Porodici, Tort

ŽIVOT U STRAHU: Marija Deljanin (26) prijavila muža zbog nasilja

TUKAO ME JE I TERAO NA SEKS SA DRUGIMA Strašna ispovest Beograđanke koja je prijavila muža nasilnika

Crna Hronika -
Žena je uspela da pobegne od supruga, bivšeg boksera Gorana Deljanina, ali nema načina da vidi ćerkicu

BEOGRAD - Muž me je psihički, fizički i seksualno uništio! Primoravao me je na seksualne odnose s drugim ljudima. Kad sam skupila hrabrost i zatražila razvod, pretukao me je! Već dva i po meseca živim po tuđim stanovima, skrivam se i molim se da me ne pronađe jer ga se plašim.Ovim rečima agoniju kroz koju godinama prolazi sa suprugom Goranom Deljaninom (34), bivšim bokserom iz Smedereva, za Kurir opisuje Marija Deljanin (26) iz Beograda. Ona je muža nasilnika, od kog pokušava da se razvede, prijavila policiji.- Goran i ja venčali smo se posle godinu dana zabavljanja, ja sam se preselila u Smederevo i u početku je sve bilo u redu. Problemi su počeli kad nam se rodila devojčica. Tada mi je prvi put udario šamar, a onda se to ponavljalo sve češće, bez ikakvog razloga. Uvek sam pronalazila neko opravdanje za njega, ali umesto da se smiri, postajao je sve gori - priča Marija Deljanin.Njenim mukama tu nije bio kraj jer je suprug počeo da je prisiljava na seksualne odnose s muškarcima i parovima koje ne poznaje.- Poslednjih godinu dana našeg zajedničkog života terao me je na grupne odnose s meni potpuno nepoznatim muškarcima, koje je pronalazio preko Fejsbuka ili poruka za druženje na jednoj televiziji. Kad bih se usprotivila, tukao me je i maltretirao i ja sam morala da odlazim na mesta na kojima je ugovarao sastanke i da upražnjavam istovremeno seks s tim ljudima i Goranom - priča Marija.Otišla bez ičegaMeđutim, 6. jula odlučila je da stavi tačku i pokuša da pobegne. Ćerkica je bila u vrtiću, a suprug u teretani.- Uzela sam dve majice i dve haljine. Nisam smela da povedem ćerkicu sa sobom jer sam znala da će nas onda naći preko Centra za socijalni rad. Najviše me boli što ne mogu da je vidim, pokušala sam da viđanje ugovorim preko Centra, ali mi je neposredno pred sastanak Goran poslao poruke da će me ubiti ukoliko dođem u njegov grad - tvrdi nesrećna žena, koja je u međuvremenu podnela zahtev za razvod i starateljstvo nad detetom, ali i predlog da mužu nasilniku bude izrečena mera zabrane prilaska.Traži zaštitu- Samo želim da me nadležne institucije zaštite, policiji sam se obraćala više puta, podnosila sam krivične prijave, ali jedino što posle njih dobijem su Goranove još gore pretnje. U ovom momentu hoću samo da sačuvam svoj život i da dobijem dete nazad - kaže Marija Deljanin.

Pretnje... Poruke u telefonu
Pretnje... Poruke u telefonu

Marijin mužSVE JE IZMISLILAGoran Deljanin tvrdi da su Marijine optužbe neistinite.- To je izmišljotina, ona je s nekim drugim muškarcem. U slučaju da se bilo šta objavi, tužiću vas. Drugo bi bilo da sam ja ozloglašeni kriminalac ili makro, ali nisam. Da sam nekog primoravao na nešto, dosad bih bio u zatvoru. Ona mi je uzela pare, otišla i prijavila me da sam je brutalno pretukao. Svi ti izveštaji, sve je to lažno. Njeno dete je kod mene, nije došla da ga vidi nijednom tri meseca - naveo je Deljanin.

Ozbiljne pretnjeSILOVAĆU TE S DRUGARIMAPosle prve prijave koju je podnela policiji protiv supruga nasilnika Goran je Mariji 24. avgusta poslao preteću poruku.- Ako ne povučeš tužbu koju si podnela protiv mene, ja ću te naći pošto da znam da živiš na Voždovcu i polomiću te, nećeš više videti svoje dete, silovaću te s drugarima, u Smederevo je više bolje po tebe da ne dolaziš, jer ako te vidim, prebiću te - navodi se u toj poruci, koju je Marija dostavila policiji u krivičnoj prijavi koju je podnela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track