JAVITE SE AKO JE I VAS OŠTETIO: Amerikanac ucenjivao Beograđanku fotkama na kojima je gola
Foto: MUP

Uhapšen strani državljanin

JAVITE SE AKO JE I VAS OŠTETIO: Amerikanac ucenjivao Beograđanku fotkama na kojima je gola

Crna Hronika -
Sumnja se da je od oštećene, tražio 400 evra, kako fotografije i snimke ne bi objavio na internetu, što je ona i učinila i dala mu 250 evra i fotoaparat

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Beogradu američkog državljanina Dž.A.S. (1965), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prinude, tako što je od oštećene tražio i dobio novac kako na jednom sajtu ne bi objavio njene kompromitujuće fotografije i snimke.

Postoje osnovi sumnje da je Dž.A.S., jula ove godine, u umetničkom ateljeu u Kotoru, po pristanku oštećene, napravio set fotografija i snimaka na kojima je ona bila naga.

Sumnja se da je potom, od oštećene, tražio 400 evra, kako fotografije i snimke ne bi objavio na internetu, što je ona i učinila i dala mu 250 evra i fotoaparat.

Osumnjičeni je, u međuvremenu, na jednom sajtu postavio dva kompromitujuća snimka oštećene, a potom joj tražio još 350 evra kako ne bi postavio još video i foto materijala.

Dž.A.S. je prilikom primopredaje novca uhapšen je u Beogradu i priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Određen mu je pritvor do 30 dana.

Imajući u vidu da postoji sumnja da je osumnjičeni oštetio na ovaj način više osoba, policija poziva potencijalne oštećene, koji ga prepoznaju na fotografiji, da se jave na telefon 011-279-74-75.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track