TUKLI SE VILAMA ZBOG PARKINGA: Ljubomir je kao ludak trčao da ubode Dragišu u vrat!

Incident u Malom Mokrom Lugu

TUKLI SE VILAMA ZBOG PARKINGA: Ljubomir je kao ludak trčao da ubode Dragišu u vrat!

Crna Hronika -
Ljubomir Petrović nasrnuo na prezimenjaka Dragišu besan zbog mesta na kojem se parkirao. Ljubomir napao Dragišu vilama, ovaj mu ih oteo i izudarao ga drškom oruđa

BEOGRAD - Dragiša Petrović (63) i Ljubomir Petrović (65), obojica iz Beograda, sukobili su se juče u Malom Mokrom Lugu zbog parking mesta, a tokom obračuna jedan na drugog nasrnuli su vilama!Došao kod prijateljiceNesvakidašnji incident dogodio se juče oko 10.45 sati. Ljubomir Petrović je na imanju, koje je nasledio od oca, čistio lišće u dvorištu. Ubrzo je došao njegov prezimenjak Dragiša i parkirao kola preko puta.

- Dragiša je došao po mene kako bismo išli na pijacu da prodajemo robu. Stao je kod bandere, preko puta Ljubišinog imanja. Tad je Ljubiša povikao: „Pomeri auto! Nemoj tu da se parkiraš! Sad ću da ti je.em majku cigansku!“ Dragiša mu je odgovorio: „Brate, izlazim za pet minuta, neću da ti smetam“ - navodi Sanja Nikolić, očevidac sukoba, koja kao podstanar živi u kući pored Ljubomirove.Prema njenim rečima, Dragiša je ušao u njeno dvorište, ali se ubrzo pojavio Ljubomir s vilama i potrčao ka njemu.- Začula sam viku. Ljubomir je kao ludak trčao da ubode Dragišu u vrat, a on je zavrištao od straha! Povikala sam: „Ljudi, smirite se!“, pomislila sam da će da ga ubije tim vilama. Srećom, Dragiša je zgrabio vile za dršku. Počeli su da se otimaju. Ljubomir je jednom rukom držao vile, a drugom pesnicama udarao Dragišu - priča Sanja.Kako kaže, Dragiša je uspeo da otme vile od Ljubomira.- U tom besu udario ga je drškom vila, a Ljubomir je pao i povredio glavu. Ja sam pritrčala, uzela vile i odbacila ih. Međutim, Ljubomir se ni tad se nije smirio. Ustao je sa zemlje i ponovo nasrnuo na Dragišu. Onda su jedan drugog udarali pesnicama - kaže Nikolićeva.Policija ih razdvojilaU tom trenutku naišla je patrola saobraćajne policije, koja je sprečila dalji okršaj.- Hitna pomoć je Ljubomira prevezla u Urgentni centar, dok je Dragiša priveden u stanicu policije na Zvezdari, nakon čega će biti doneta odluka da li će mu biti određeno zadržavanje do 48 sati - rekao je izvor Kurira.

Urgentni centarPUŠTEN KUĆI POSLE INTERVENCIJEPovređenom Ljubomiru Petroviću ukazana je pomoć u Urgentnom centru. On je zadobio više posekotina i rasekotina, a nakon intervencije pušten je kući.

HronologijaKRV ZBOG PARKINGAmaj 2015. Novopazarska policija uhapsila je dve osobe, a protiv četiri podnela krivične prijave zbog sumnje da su se potukle zbog parkinga.februar 2012. Taksista Bora M. (60) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je zbog parking mesta nasmrt pretukao Sinišu M. (58).jul 2010. Trojica muškaraca ranjena su ispred kafića na Dorćolu nakon svađe oko parking mesta. Do okršaja je došlo jer je jednom od njih drugi gost zagradio automobil.novembar 2007. Dušan D. i njegov sin Miloš D. ranjeni su na parkingu na Novom Beogradu. Izjavili su da je u njih iz kola pucao čovek s kojim su se sukobili zbog parkinga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track