UHAPŠEN BAHATI VOZAČ: Usmrtio biciklistu, pa pobegao!
Foto: Fonet/Ilustracija

Pritvor do 48 sati

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ: Usmrtio biciklistu, pa pobegao!

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo u ponedeljak oko 23.30 časova u aleksinačkom selu Tešica kada je B.S. „ševroletom“ aleksinačkih registarskih oznaka udario biciklistu B.S. a onda napustio mesto nesreće

NIŠ - Niška policija uhapsila je B.S. (38) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo pedesetdevetogodišnji muškarac, a zatim pobegao sa mesta nesreće.Do nesreće je došlo u ponedeljak oko 23.30 časova u aleksinačkom selu Tešica kada je B.S. „ševroletom“ aleksinačkih registarskih oznaka udario biciklistu B.S. a onda napustio mesto nesreće.Zahvaljujući intenzivnom radu policije, samo nekoliko sati nakon tragedije identifikovan je i uhapšen nesavesni vozač.

B.S. je određeno zadržavanje do 48 sati jer je, kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi.Policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv suvozača „ševroleta“ zbog pomaganja učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track