STRAVIČAN ZLOČIN: Majka ugušila bebu kesom za đubre i bacila je na terasu!

Pronađeno telo osmomesečne devojčice, majka isekla vene

STRAVIČAN ZLOČIN: Majka ugušila bebu kesom za đubre i bacila je na terasu!

Crna Hronika -
Tanja Lakić Mašo (37) najverovatnije je kesom za đubre ugušila svoju ćerkicu Anju staru osam meseci i telo ostavila na terasi, a potom pokušala da se ubije

BEOGRAD - Tanja Lakić Mašo (37) iz Beograda sumnjiči se da je udavila svoju osmomesečnu ćerkicu Anju, a potom njeno telo bacila u kantu za đubre na terasi!Posle stravičnog zločina, Tanja je u nervnom rastrojstvu isekla vene u porodičnom stanu na Vračaru. Kako saznajemo, ona se nalazi van van životne opasnosti.Podsetimo, rodbina je prekjuče prijavila policiji da se Tanja danima ne javlja. Policajci su otišli do stana i tamo zatekli jezivu scenu. Žena je omamljena lekovima ležala u lokvi krvi.Mrtva beba na terasi- Pitali su je gde se nalazi beba. Ona je ispričala da ju je dala drugarici. Međutim, počeli su da pretražuju stan, otišli na terasu i zatekli leš deteta umotan u kese - kaže izvor blizak istrazi.- Telo bebe odneto je na obdukciju. Proverava se šta se dogodilo majci i zbog čega se nije javljala, kao i koliko dana je leš bio na terasi. Prema prvim rezultatima istrage, ona je najverovatnije ugušila bebu kesom za đubre i bebin leš je danima bio na terasi - rekao nam je izvor blizak istrazi.Kako Kurir nezvanično saznaje, Plasid Mašo, Tanjin suprug, koji živi u Svilajncu, u poslednjih mesec dana nekoliko puta je prijavljivao suprugu policiji.- Prijavio ju je da ga maltretira, da je pobegao od kuće i ostavio bebicu sa suprugom koja je nestabilna. Navodno, ona je lečeni narkoman, veoma je nestabilna i agresivna. Policija je intervenisala i 2. i 3. septembra, kada ga je Tanja napadala pred policajcima. Međutim, nekoliko dana kasnije počeli smo da ih viđamo po gradu, izlazili su, šetali bebu, ponašali se normalno - kaže izvor Kurira izvor iz istrage.Otišla od suprugaMeđutim, pre nekog vremena Tanja je odlučila da se vrati u majčin stan u Beogradu.- Plasid je otišao u Beograd čim je čuo za devojčicinu smrt. Jadan čovek, u potpunom je šoku. Danima je sumnjao da se nešto događa, ali ovo nije očekivao. Slomljen je zbog ove tragedije - rekao je naš sagovornik.Kurir je juče stupio u kontakt sa ocem nastradale devojčice Plasidom Mašom, ali on nije imao snage da razgovara.- Ne mogu ništa da vam kažem. Imajte razumevanja, pričaćemo kasnije - rekao nam je slomljeni otac.Komšije u zgradi u Južnom bulevaru juče nisu bile raspoložene da pričaju o tragediji koja se dogodila.- Ne znamo zašto je ovo uradila. Uvek je bila fina, nismo znali da ima nekih problema. Šokirani smo, ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Bože, šta li joj se desilo - kaže komšija i dodaje:Ima dete iz prvog braka- Tanja je tu živela sa majkom. Ona iz prvog braka ima desetogodišnju ćerkicu koja živi sa ocem - ispričala nam je komšinica. Prema njenim rečima, Tanju su svakodnevno viđali.- Izlazila je sa bebom, delovala je potpuno normalno. Komšije su nedavno pile kafu s njom, kažu da je bila lepo raspoložena - kaže komšinica.Ona dodaje da Tanja ima stariju sestru.- Majka joj je medicinska sestra, a otac građevinac. Nikada nismo imali problema sa njima. Ne znamo šta je uzrok tragedije - rekle su šokirane komšije.

Centar za socijalni radPRVO DETE DODELJENO OCU Porodica nastradale devojčice nije bila na evidenciji gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, niti je bilo prijava o zanemarivanju i zlostavljanju deteta. Kako nam je rečeno, nakon razvoda od prvog supruga njihovo zajedničko dete je sudskom odlukom dodeljeno ocu.- Nakon toga, Tanja je zasnovala novu bračnu zajednicu, a gradskom centru nije poznato novo mesto prebivališta - rečeno nam je u gradskom centru.

Brak sa Plasidom Mašoom VENČALI SE PRE GODINU DANATanja Mašo supruga je poznatog privrednika Plasida Mašoa, koji u Svilajncu ima firmu za proizvodnju i pakovanje kornišona. Privrednik iz prvog braka ima sina, a kako saznajemo, sa Tanjom se venčao pre godinu dana. Plasid se nekoliko godina ranije doselio u Svilajnac, gde je u Velikom Polju izgradio fabriku „Keleman fuds produkts“. On se pominje i kao vlasnik dela firme „Tristan fud produses“.

HronologijaUbistva beba- septembar 2015 - Mirjana Miklejić (46) iz okoline Petrovca porodila se krajem juna, zadavila bebu, pa je sahranila u dvorištu. Krajem avgusta na Fejsbuk profil okačila slike mrtve bebe- januar 2015 - Borislav Zornić (35) u trenutku nervnog rastrojstva sa drugog sprata zgrade kroz prozor bacio ćerku K. Z., staru desetak dana. U stanu su bili njegova supruga i dvoje dece- maj 2012 - Slađana Jovanović (26) brutalno ubila svog jednomesečnog sina u porodičnom stanu u Zemunu. Ona je nakon zločina probudila muža i rekla mu šta je uradila- januar 2011 - Skupljači sekundarnih sirovina na deponiji u Velikom Gradištu našli su mrtvu bebu umotanu u peškir, a zatim stavljenu u crnu plastičnu kesu- oktobar 2010 - Ljubina Dukanac (38) iz Osonice osumnjičena da je dve svoje bebe po rođenju usmrtila i bacila ih na đubrište

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track