OČAJNA MAJKA: Gubim nadu da će pronaći ubicu moje Milice
Foto: P.S

Tužna godišnjica: Majka devojke koja je ubijena 7. oktobra 2010.

OČAJNA MAJKA: Gubim nadu da će pronaći ubicu moje Milice

Crna Hronika -
Pet godina posle zločina istraga tapka u mestu, ne zna se motiv, nema osumnjičenih, kaže Svetlana Barašin

SUBOTICA - Milica Barašin (16) iz Subotice svirepo je ubijena 7. oktobra 2010. godine u blizini svoje kuće u naselju Zorka, a ubica još uvek nije pronađen. Pet godina posle smrti ćerke Miličina majka Svetlana kaže za Kurir da polako gubi nadu da će zločin biti rešen.

- Mnogo vremena je prošlo, ali nikakvog pomaka nema. Ne zna se motiv, zbog čega je Milica ubijena, nema osumnjičenih, i to će biti veliki problem dok ne dođu do čvršćih dokaza da neko bude optužen - priča očajna majka, koja je posle pet godina odlučila da malo promeni sobu svoje mezimice.

- Preselila sam se u nju kako bih bila bliže Milici - kaže Svetlana.

Zločin... Na ovom mestu nađeno telo devojčice
Zločin... Na ovom mestu nađeno telo devojčice

Ona je rekla da je razgovarala s vrhom naše policije.- U julu sam razgovarala s ministrom Nebojšom Stefanovićem i direktorom MiloradomVeljovićem i rekli su mi da je ovaj slučaj prioritet nad prioritetima. Čekam da se uhvati ubica, ali je sve pod znakom pitanja dok se ne nađu novi dokazi - kaže naša sagovornica.U proteklih pet godina policija se oglasila nekoliko puta sa saopštenjima da tragaju za ubicom.- Ne znam činjenice kako je tekla istraga, ali su verovatno nehotično napravili neki propust. Izgubili su mnogo vremena pričajući s Miličinim dečkom i prijateljima, ubica je imao vremena da pobegne - rekla je majka stradale devojke.(P. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja