NASILNIK IZ KIKINDE NE MIRUJE: Posle svadbe šamarao i udarao maloletnike
Foto: Nebojša Mandić

Napad u centru grada

NASILNIK IZ KIKINDE NE MIRUJE: Posle svadbe šamarao i udarao maloletnike

Crna Hronika -
D.T. (25) iz Novih Kozaraca, određen pritvor, jer je u dva odvojena slučaja, u centru Kikinde, napao četiri maloletne osobe

KIKINDA - D.T. (25) iz Novih Kozaraca kod Kikinde, očito nema nema nameru da se okane nasilničkog ponašanja. Na meti prgavog mladića početkom oktobra su se našle četiri maloletne osobe koje je, u dva odvojena slučaja, napao u centru grada i lakše ih povredio.

Nakon isteka policijskog zadržavaja, određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje:­

- Osumnjičeni je pri povratku sa svadbe napao maloletnike. Šopao ih je i udarao drškom od zastave. Odranije nam je poznat zbog nasilničkog ponašanja, a u tuče se upušta kad pretera sa alkoholom­ potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Zbog sličnih izgreda, D.T. je već dolazio u sukob sa zakonom, a tokom Uskršjih praznika on je u ispred jedne kikindske diskoteke pretukao Milana D. (20) koji živi u Nemačkoj i teško ga povredio. Po povratku u Nemačku, lekari su konstatovali da je Milan D.zaradio frakturu lobanje. Oba oka bila su mu skoro zatvorena, a lice deformisano od udaraca. Iste večeri D.T. je nasrnuo je na još šest osoba. Ovaj incident je bio povod za održavanje hitne sednica Saveta za bezbednost opštine Kikinda.

Članovi ovog tela zatražili su nulti prag tolerancije prema izgrednicima.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track