RUSKO SELO: Sina izudarao metalnom šipkom po glavi
Foto: Saša Urošev

Žučna svađa oca i sina

RUSKO SELO: Sina izudarao metalnom šipkom po glavi

Crna Hronika -
Ileša P. (61) policija lišila slobode jer je sinu Rudiju P. (31) zadao više udaraca u glavu. Porodičnu tuču podgrejao je alkohol

KIKINDA - Ileš P. (61) iz Ruskog Sela kod Kikinde, policija je uhapsila i odredila zadržavanje, jer se u četvrtak kasno po podne potukao sa sinom Rudijem P. (31) i ozbiljnije ga povredio. On se tereti da je počinio krivično delo teška telesna povreda.

Prema saznanjima Kurira, porodičnu tuču podgrejao je alkohol, jer je po dolasku policijske patrole na lice mesta utvrđeno da su obojica bili u alkoholisanom stanju. Nakon žučne svađe i međusobnog udaranja, Ileš je zgrabio metalnu šipku i nekoliko puta udario Rudija po glavi:

-Iako se sumnjalo da je pacijentu koji je upućen u novosadski Urgentni centar napukla lobanja, skenerski snimak je pokazao da se, srećom, to nije desilo. Povređeni čovek je vraćen u našu zdravstvenu ustanovu, ali je odbio bolničko lečenje. Na svoju odgovornost je napustio bolnicu i otišao kući- rečeno je Kuriru u kikindskoj bolnici.

Žitelji Ruskog Sela o članovima ove problematične porodice nemaju lepe reči:

-Skloni su nasilju i krađama. Ne libe se da zaposedaju prazne i napuštene kuće kojih u selu ima dosta. Dok se vlasnici ili naslednici trude da ih zakonskim putem izbace, oni kuću unište. Poskidaju i preprodaju crep i cigle, a onda pronađu drugu kuću i bespravno se usele u nju - ozlojeđeno priznaju meštani.

(S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track