Ovaj čovek je silovao decu!

Pedofilu određen pritvor

Ovaj čovek je silovao decu!

Crna Hronika -
Toplica P. (58) lukav je i lako je ubedio ženu da ćuti o onome što se dešava u kući, kažu u Centru za socijalni rad

SMEDEREVO - Jezivo!Deca Dragane P. (35) i Toplice P. (58) iz Smedereva u trenuku oduzimanja bila su zapuštena i seksualno zlostavljana. Devojčica stara mesec dana imala je visoku temperaturu i gnoj na pupčanoj vrpci, dečak od 19 meseci ojed na preponama, dok su dvojica Topličinih pastoraka od 12 i osam godina seksualno zlostavljani!

Ovo je za Kurir rekao Vojislav Ćorluk iz Centra za socijalni rad u Smederevu, trenutni staratelj Draganine i Topličine dece.

- Centar je oduzeo decu nakon prijave o seksualnom zlostavljanju. Prijavu je podneo sedamnaestogodišnji dečak, koji je takođe bio Topličina žrtva. Mi smo pre tri godine, kad su se venčali, upozorili Topličinu suprugu Draganu da je on bio osuđivan zbog pedofilije. Međutim, Toplica je manipulator i vrlo je perfidan, pa ne sumnjam da je lako ubedio Draganu da ćuti o svemu što se dešava u kući! Ne mogu da tvrdim da je ona baš sve znala. Moramo imati na umu da je Dragana na granici psihičke ometenosti - rekao je Ćorluk.

On je dodao da su Topličinu porodicu redovno obilazili.

- Međutim, dosad nismo imali dokaze da su deca zlostavljana - kazao je Ćorluk i izneo još jedan interesantan detalj:

- Toplica P. je mnogo brinuo o svom izgledu i redovno je vežbao

Toplica P. uhapšen je početkom nedelje zbog sumnje da je silovao pastorke Miloša i Marka, kao i sedamnaestogodišnjeg maloletnika ometenog u razvoju.

Toplici P. je preksinoć istražni sudija odredio pritvor.

Advokat bez komentara

Advokat Toplice P. nije žele da daje bilo kakve izjave uz obrazloženje kako „ne može da kaže ništa, a da krivično ne odgovara“!

Za šta je Toplica osumnjičen

- silovao pastorka od osam godina

- seksualno zlostavljao pastorka od 12 godina

- napastvovao maloletnika od 17 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track