UHAPŠEN MLADIĆ IZ POŽEGE: Provaljivao u vikendice i FK Jedinstvo Kalenić
Foto: Kurir, Ilustracija

Izvršio četiri krivična dela teška krađa

UHAPŠEN MLADIĆ IZ POŽEGE: Provaljivao u vikendice i FK Jedinstvo Kalenić

Crna Hronika -
R. B. se tereti da je od 17. do 19. oktobra nasilno otvarao vrata na ovim objektima i iz njih otuđio prehrambene proizvode, pića, bakarne delove od kazana za pečenje rakije, kosačicu i benzin. Vrednost oduzete robe procenjuje se na oko 640.000 dinara

UŽICE - Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri krivična dela teška krađa, uhapšen je R. B. (22) iz okoline Požege, saopšteno je danas iz užičke Policijske uprave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi rasvetlili su provale u vikendicama i pomoćnim objektima seoskih domaćinstava u okolini Požege, kao i u prostorijama Fudbalskog kluba "Jedinstvo Kalenić" iz Kalenića.

R. B. se tereti da je od 17. do 19. oktobra nasilno otvarao vrata na ovim objektima i iz njih otuđio prehrambene proizvode, pića, bakarne delove od kazana za pečenje rakije, kosačicu i benzin. Vrednost oduzete robe procenjuje se na oko 640.000 dinara.

Deo je pronađen i vraćen vlasnicima. O događajima je obavešten tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi, po čijem odobrenju je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track