UMRO OD BATINA: Oteli mladića (24), mučili, pa ga golog ostavili kod stadiona Partizana!
Foto: Marina Lopičić

Stravično iživljavanje

UMRO OD BATINA: Oteli mladića (24), mučili, pa ga golog ostavili kod stadiona Partizana!

Crna Hronika -
Kidnapovanje se dogodilo 19. oktobra u Bosanskoj ulici kada su trojica napadača svojim "audijem" udarila Vuka koji je vozio skuter
BEOGRAD - Beograđani D. K. i D. N. uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i u šumi brutalno pretukli Vuka J. (24) iz Beograda u naselju Mali Mokri Lug, a zatim ga golog izbacili u Humskoj ulici, na parkingu FK Partizana.
Mladić je kasnije, tokom noći, preminuo od zadobijenih povreda, a policija traga i za trećim napadačem, kao i za automobilom koji je prilikom napada korišćen.
Kidnapovanje se dogodilo 19. oktobra u Bosanskoj ulici kada su trojica napadača svojim "audijem" udarila Vuka koji je vozio skuter.
- Mladić je od siline udarca pao sa motora i kaciga mu je odletela nekoliko metara. Odmah su istrčali iz automobila i počeli palicama da ga biju. Povređenog Vuka su stavili u gepek, a zatim odvezli u šumu. Tamo su ga, kako je mladić izjavio u bolnici pre nego što je preminuo od zadobijenih povreda, prvo skinuli golog i ponovo pretukli bejzbol palicama, pa su ga u polusvesnom stanju ubacili u prtljažnik automobila - rekao je izvor blizak istrazi.
Otmičari su potom došli na parking FK Partizana u Humskoj ulici i tu iz gepeka izbacili Vuka, kojeg su kasnije pronašle osobe koje su htele da isparkiraju svoja vozila.
U Urgentom centru su mu konstantovane višestruke povrede glave, tela i ekstremiteta.
Na osnovu njegove izjave, policijia je otkrila ko su napadači, a dvojica od njih su ubrzo locirani i uhapšeni, dok se za trećim još uvek traga.
Motiv otmice za sada nije poznat, kao ni to šta je Vuk radio u Malom Mokrom Lugu, budući da živi u Kaluđerici. Sigurno je da će video nadzor koji je postavljen oko stadiona Partizana biti od velike pomoći, a videće se šta imaju da izjave i dvojica osumnjičenih koji su uhapšeni.
(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track