KAKAV ŠVERC: U vozilima brze pošte švercovali čokoladu i 4.000 žvaka
Foto: Carina

Uspešna akcija Carine

KAKAV ŠVERC: U vozilima brze pošte švercovali čokoladu i 4.000 žvaka

Crna Hronika -
U drugom kombiju brze pošte, beogradskih registarskih oznaka, otkriveno je i 20 kompleta i 100 gornjih i donjih delova trenerki krivotvorenih marki adidas, najk i versaće
1 / 6 Foto: Carina

BEOGRAD - Carinici su kontrolom magistralnog puta Raška-Kraljevo, otkrili veću količinu sportske garderobe za koju se sumnja da povređuje pravo intelektualne svojine, 40 kilograma krijumčarene čokolade i 4.000 žvaka.

Reč je o zajedničkoj akciji službenika Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina i saobraćajne policije izvedenoj na tom putu 20. oktobra, tokom koje su u mestu Bogutovac zaustavljena vozila radi naknadne kontrole, saopštila je Uprava carine.

Tako je zahvaljujći detaljnim kontrolama, za svega trideset minuta, u dva vozila brze pošte pronađena velika količina neprijavljene garderobe falsifikovanih robnih marki, 40 kilograma čokolade "milka" i više od 4.000 žvaka "orbit".

U drugom kombiju brze pošte, beogradskih registarskih oznaka, otkriveno je i 20 kompleta i 100 gornjih i donjih delova trenerki krivotvorenih marki "adidas", "najk" i "versaće". Nešto kasnije, pojavilo se i vozilo "mercedes benz actros", šabačkih registarskih oznaka u kome je pronađeno više od 4.000 pari čarapa marki "adidas" i "najk" za koje se, takođe, sumnja da su krivotvorene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track