(VIDEO) HAOS U NOVOM SADU: Ukradeni đubretarski kamion divljao ulicama
Foto: Printskrin YT

Iza sebe ostavio krš i lom

(VIDEO) HAOS U NOVOM SADU: Ukradeni đubretarski kamion divljao ulicama

Crna Hronika -
Dok su radnici Čistoće u trećoj smeni, praznili kontejnere, vozač i radnici su izašli iz kamiona, iz razloga manipulacije samim vozilom. Dok su oni utovarivali kontejner, u vozilu je ušao neko, a kamion je naravno ostao upaljen, dao je gas i pokrenuo vozilo

NOVI SAD - Nesvakidašnja situacija desila se sinoć, kada je muška osoba ukrala kamion "Čistoće" prvi put u istoriji ovog grada, a zatim krenula da vozi ulicama grada i za sobom ostavlja krš i lom.

-U toku noći između ponoći, na Bulevaru Evrope, dok su radnici „Čistoće“ u trećoj smeni, praznili kontejnere, vozač i radnici su izašli iz kamiona. To je inače u praksi, da vozač nekada izađe i pogleda kako radnici nameštaju kontejner, a sve iz razloga manipulacije samim vozilom. Dok su oni utovarivali kontejner, u vozilu je ušao neko, a kamion je naravno ostao upaljen, dao je gas i pokrenuo vozilo.

/ #NSulice / @ Telep / Foto: Marko /Posledice jurnjave djubretarskog kamiona po gradu su vidljive i na Bulevaru patrijarha Pavla, uskoro stiže i ekskluzivni video snimak

Posted by Uživo sa novosadskih ulica on четвртак 29. октобар 2015.

Kontejer koji se kačio ispao je prilikom vožnje, a radnici su u čudu ostali gledajući i neverujući šta se dešava. Odmah su obavestili policiju. Ovo se do sada nikada u istorji „Čistoće“ nije dogodilo – saznajemo nezvanično iz ovog preduzeća.

Vrlo brzo, s obzirom da on nije vozio ni par stotina metara, nekoliko policijskih vozila opkolilo je kamion, a zatim su izvukli vozača iz kamiona.

- Četrdesetdevetogodišnjak sa područja Šapca ukrao je, oko ponoći, kamion novosadskog komunalnog preduzeća „Čistoća“ na uglu Dalmatinske i Bulevara Evrope, saopštila je novosadska policija.

Budući da se nije zaustavljao na znak policije, pripadnici novosadske policije, blokirali su mu put na uglu Kornelija Stankovića i Bulevara patrijarha Pavla, a zatim ga izvukli iz zaključanog vozila, razbivši staklo na vratima.

Njemu je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track