KANTRIMEN GA USMRTIO: Snežana Divac mi je rekla da joj je Luka dolazio u san!
Foto: Fonet

Neobična veza

KANTRIMEN GA USMRTIO: Snežana Divac mi je rekla da joj je Luka dolazio u san!

Crna Hronika -
BEOGRAD - Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), koji je prošle godine poginuo na Brankovom mostu kada ga je udario „mini-kantrimen“, otkrio je da je Snežana Divac, supruga slavnog košarkaša Vlada Divca, koju su pojedini mediji povezivali s tim slučajem, rekla da joj je Luka dolazio u snove i da je želela da se sastane sa ocem nastradalog mladića.

Lukina maćeha Sanja Jovanović potvrdila je za Kurir da joj je to Snežana Divac kazala kad su se sastale u novembru prošle godine, četiri meseca posle Lukine pogibije.

Sanja Jovanović
Sanja Jovanović

Snežana tražila susret

- Snežana je pokušavala da stupi u kontakt s Bojanom preko naše zajedničke prijateljice, međutim, do tog susreta nije došlo jer je moj suprug u to vreme imao povredu noge i bio psihički veoma loše, pa sam prenela Snežani da ne može da se vidi s njim, već samo sa mnom. Ona je posle toga došla kod mene u salon jednog dana u popodnevnim satima - kaže Sanja za Kurir i dodaje:- Rekla mi je da je tri puta sanjala Luku i da joj se obratio rekavši joj: „Ti još uvek nisi bila kod mog oca.“ Rekla mi je i da joj je Luka kazao da je „on gore dobro“, ali da se mnogo brine za svog oca i da mu prenese da se seti igre koju su igrali kad je bio mali i da tu treba nešto da napravi. Međutim, kad sam to rekla Bojanu, on nije mogao da se seti koja je to igra i šta bi to trebalo da uradi - kaže Sanja.Donela knjigu na poklonKako tvrdi Lukina maćeha, Snežana joj je rekla i da će tužiti medije koji su tada izneli da je povezana s Lukinom pogibijom, kao i da će taj novac dati za turnir u malom fudbalu organizovan u njegovu čast.- Pre nego što je otišla, poklonila mi je knjigu „Proputovanje duše“ - rekla je Sanja za naš list, dodavši da se Snežana Divac posle tog susreta nikad nije videla sa Lukinim ocem, što je potvrdio i Bojan.- Trebalo je da se vidimo, ali nismo. Zašto, ne znam, to morate nju (Snežanu Divac) da pitate - rekao je Bojan na TV Prva.(J. R. - A. S. B.)

Bojan JovanovićVLASNIK „KANTRIMENA“ BIĆE OTKRIVEN ZA KOJU GODINUBojan Jovanović izjavio je na TV Prva da je preko prijatelja iz određenih službi dobio poruku da će za nekoliko godina saznati čije je vozilo kojim je udaren njegov sin.- Indirektno mi je saopšteno da će mi, ako me bude interesovalo, za nekoliko godina reći čiji je „kantrimen“ - rekao je Bojan i dodao da na suđenju nije pokazano preterano interesovanje za vozilo, ali da je tužilac rekao da mora da se traži jer je veoma važno za proces.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track