REKORDNA ZAPLENA DUVANA U SREMU: U kući skrivao 83 kg duvana
Foto: Carina

Pronašla policija

REKORDNA ZAPLENA DUVANA U SREMU: U kući skrivao 83 kg duvana

Crna Hronika -
Prilikom pretresa privatne kuće, sremskomitrovačka policija, pronašla je i zaplenila 63 kilograma osušenog duvana u listu, sedam kilograma rezanog duvana, 16 kilograma usitnjenog duvana, 1,25 kilograma duvanske prašine, naparivač, secku i digitalnu vagicu.

Prilikom pretresa privatne kuće, sremskomitrovačka policija, pronašla je i zaplenila 63 kilograma osušenog duvana u listu, sedam kilograma rezanog duvana, 16 kilograma usitnjenog duvana, 1,25 kilograma duvanske prašine, naparivač, sečku i digitalnu vagicu.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, u saradnji sa poreskom policijom, protiv vlasnika kuće je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Takođe u Rumi i Pećincima su, prilikom pretresa dve lokacije, pronašli i zaplenili više od 20 kilograma rezanog duvana, osam mašinica, 6.870 komada cigaretnog papira sa filterom i digitalnu vagicu.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, u saradnji sa poreskom policijom, protiv dve osobe su podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track