RIJALITI ZVEZDA PAO U PODGORICI: Ambasadorku opljačkao Pink panter iz Maldiva

Uhvaćen član čuvene bande

RIJALITI ZVEZDA PAO U PODGORICI: Ambasadorku opljačkao Pink panter iz Maldiva

Crna Hronika -
Rajko Čaušević (59), koji je letos učestvovao u rijalitiju na TV Hepi, sa dvojicom saučesnika iz stana hrvatske ambasadorke Ivane Sutlić Perić ukrao kilogram zlatnog nakita

PODGORICA - Rajko Čaušević (59), član bande „Pink Panter“, koji je nedavno učestvovao u rijalitiju „Maldivi“, uhapšen je zbog sumnje da je sa još dve osobe opljačkao stan hrvatske ambasadorke Ivane Sutlić Perić u Podgorici. Osim Čauševića, uhapšen je i mladić Š. M. (23), kao i treći saučesnik čije ime nije saopšteno.Kako smo saznali, ambasadorkin stan je obijen pre desetak dana i tada je ukraden vredan unikatni nakit, koji je pronađen prilikom hapšenja osumnjičenih. Prema rečima našeg izvora, Š. M. i još jedan provalnik, prema Čauševićevim instrukcijama, upali su u stan obivši balkonska vrata.

Oštećena... Ivana Sutlić Perić
Oštećena... Ivana Sutlić Perić

Hvalio se kriminalom

- Iz stana je odneto oko kilogram zlatnog nakita. Sumnja se da su Š. M. i drugi provalnik takođe članovi grupe „Pink Panter“. Čaušević je bio organizator pljačke i rukovodio je akcijom - rekao nam je izvor blizak istrazi.Rajko Čaušević u medijima je označavan kao vođa kriminalne grupe „Pink Panter“, a nedavno je u razgovoru za podgorički Dan govorio o svojoj prošlosti, navodeći da je prvi put u Crnoj Gori završio u zatvoru sa samo 17 godina. Ispričao je da je zatvorske kazne služio u Nemačkoj, Austriji, Luksemburgu, Italiji, Francuskoj, Španiji, Švedskoj, Holandiji, a da je poslednji put bio u zatvoru 2013. godine u Hrvatskoj zbog krađe medveda. Krao je, kako kaže, sve što je vredno.- Sve sam krao, sve što je vredno, a najviše zlato. Zašto? A zašto će nekome dva kila zlata oko vrata? Da nećete biti lepši? Staviš dva kila zlata na sebe i misliš da si kralj - ispričao je Čaušević, dodavši da je u međuvremenu ostao bez ičega i da sa troje dece živi u kući bez struje i vode.Gostovao kod MarićaTokom gostovanja u emisiji „Goli život“ na TV Hepi otkrio je kako je pljačkao po Evropi.- U Diseldorfu sam video zlataru u kojoj preko noći u izlogu ostavljaju nakit, „rolekse“ i dijamante. Unutra se moglo ući samo džipom. Kada ulećete u izlog, uvek se udara u ugao jer je tu spoj blindiranog stakla koje se tada otvara i vi ulazite u juvelirnicu. U Italiji sam „šanirao“, a za 10 sekundi mogao sam da ispraznim ceo butik - objasnio je Čaušević u emisiji i dodao da su i njegovi ortaci uvek imali spremnog kupca za ukradeni nakit.

Lopov džentlmenSVAĐAO SE U RIJALITIJUČaušević je letos učestvovao u rijalitiju „Maldivi“ na televiziji Hepi. Ostao je upamćen kao akter brojnih sukoba.- Idem u rijaliti „Maldivi“ da osvetlam obraz Crnogorcima, da se predstavim kao elitni lopov džentlmen, pošto u Crnoj Gori nema lopova, svi su fini, serdari - kazao je Čaušević pred ulazak u „Maldive“ i istakao da, bez obzira na to što je najveći lopov u Crnoj Gori, u svojoj državi ništa nije ukrao.

Na metiSAČEKUŠA ZA „KOLEGU“ Član „Pink Pantera“ Mladen Lazarević pukom srećom preživeo je sačekušu u Zemunu pre samo dve nedelje. Na njegov džip iz automobila u pokretu ispaljeno je oko 30 metaka. Lazarević i njegova supruga Bojana sumnjiče se da su učestvovali u pljački u tržnom centru u Dubaiju 2007. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track