KRISTIJAN SEKAPERSA: Golubović se sad pravda i izvinjava!
Foto: Nebojša M

Krimos s Farme pod istragom

KRISTIJAN SEKAPERSA: Golubović se sad pravda i izvinjava!

Crna Hronika -
Kad je shvatio da je protiv njega pokrenuta istraga i da bi mogao da dobije novu zatvorsku kaznu, Golubovićeve pretnje i opasne priče o prebijanju i maltretiranju farmera pretvorile su se u izvinjenje i pravdanja

BEOGRAD - Ja da udarim ženu?! Pa ne bih to nikada uradio! Da sam stvarno udario Balerinu, ona bi završila u bolnici. Ona je malo psihotična, ali nikad je ne bih tukao zbog toga, ne samo nju već bilo koga.Ovim rečima se, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u barajevskoj policiji juče branio Kristijan Golubović. Iako je i ranije saslušavan povodom incidenta u „Farmi“, jučerašnjem saslušanju prvi put je prisustvovao i Golubovićev branilac jer je ovaj učesnik rijalitija i zvanično dobio status osumnjičenog.Osim zbog nanošenja teških telesnih povreda Jeleni Milošević Balerini, za šta je zaprećena kazna i do 10 godina zatvora, Golubović se izjasnio i zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti Maje Nikolić, Tamare Đurić, Radeta Lazića i Lepomira Bakića, za šta mu preti do pet godina.Naš izvor navodi da je Kristijan na saslušanju bio sve osim žestokog momka, kakvim se na Farmi predstavlja.- Kad je shvatio da je protiv njega pokrenuta istraga i da bi mogao da dobije novu zatvorsku kaznu, potpuno je promenio ploču. Rekao je da pretnje na račun Maje, Tamare, Radeta i Lepomira nisu bile ozbiljne i pokušao je da objasni da samo želi da zabavi narod. Rekao je da nije imao nameru da bilo koga povredi i pravdao se time da se u rijalitiju svašta kaže. Objasnio je i da se izvinio tim ljudima - navodi naš sagovornik. Nakon polusatnog saslušanja Golubović je vraćen na imanje u Lisoviću.- Kristijan Golubović se izjasnio o krivičnim delima pošto je Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu poslalo zahtev policiji da ga sasluša. Povrede Jelene Milošević tek će biti predmet razmatranja, jer se u jednom lekarskom nalazu iz Kliničkog centra Srbije od 30. oktobra navodi da ima samo ogrebotine, dok se u drugom, koji je tri dana kasnije dala jedna privatna klinika, navodi da ima frakturu nosa - tvrdi za Kurir Golubovićev branilac, advokat Nikola Todorović.

Tužilac Goran IlićVERUJEM KOLEGIGoran Ilić, predsednik Udruženja tužilaca Srbije, nije želeo da komentariše pokretanje krivičnog postupka protiv Kristijana Golubovića. Dragan Jovanović, osnovni tužilac u Mladenovcu, podsetimo, uputio je i zahtev RRA da zabrani emitovanje „Farme“ zbog učestalog nasilja.- Dragana Jovanovića dobro poznajem i verujem u njegove profesionalne odluke - kaže Goran Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track