TEŠKO RANJEN U SAČEKUŠI: Sin (21) Danila Lazovića poznavao napadača?

Novi detalji istrage pucnjave u Vrčinu

TEŠKO RANJEN U SAČEKUŠI: Sin (21) Danila Lazovića poznavao napadača?

Crna Hronika -
Miloš Lazović, koji je upucan dok je sedeo u svom automobilu, pustio atentatora da dođe do samih vrata. Veruje se da je znao ko mu se približava

BEOGRAD - Miloš Lazović (21), sin proslavljenog glumca Danila Lazovića, koji je teško ranjen u Vrčinu, najverovatnije je poznavao napadača.Kako saznaje Kurir, Lazoviću, koji je sedeo svom automobilu, prišao je napadač, pucao kroz staklo i pobegao. S obzirom na to da mu je prišao blizu, pretpostavlja se da su se oni poznavali.Odbija saradnjuMiloš Lazović je sa dva metka ranjen u četvrtak oko 19 časova. U pucnjavi je zadobio teške povrede grudnog koša i butine.- Sumnja se da mu je napadač, koji još nije identifikovan, prišao i pucao kroz staklo automobila. Staklo na kolima bilo je razbijeno, ali ne i vrata, tako da se pretpostavlja da je napadač pucao iz blizine. To je i navelo policiju da posumnja da Miloš zapravo poznaje osobu koja je pucala na njega - kaže Kurirov izvor blizak istrazi i dodaje da automobil u kom je mlađi Lazović ranjen pripada njegovom bratu.- Mladić je kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar. Međutim, iako je bio svestan, tamo je odbio da sarađuje sa policijom, čak je bio veoma neprijatan prema policajcima - kaže naš izvor iz istrage.Interesantno je da još nije poznato mesto na kom se tačno dogodila pucnjava.- Poziv Hitnoj pomoći upućen je iz jedne ulice u širem centru Vrčina. Međutim, sumnja se da se pucnjava dogodila u samom centru, a da se mladić nekako odvezao do te ulice - ispričao je naš sagovornik. Prema njegovim rečima, motiv napada na mladog Lazovića još nije utvrđen. Lazović je inače odranije poznat policiji zbog razbojništava i teških krađa.

Miloševa porodica odselila se pre 20 godina iz centra Beograda u podavalsko naselje Vrčin, gde se bave privatnim biznisom. Otac Danilo, naš poznati glumac, preminuo je 2006. godine. Pored Miloša, ima još jednog sina i dve ćerke.Prodavnica na meti- Miloševa majka Branka drži prodavnicu na ulazu u Vrčin. Nismo znali da je problematičan, delovao je kao fin mladić - ispričale su komšije.- Zanimljivo je da je njihova prodavnica desetak puta bila na meti provalnika, ali da nikada nije utvrđeno ko ih je pljačkao - kažu naši sagovornici.

OperisanU TEŠKOM STANJUKako Kurir saznaje, Miloš Lazović operisan je u beogradskom Kliničkom centru.- On se nalazi na intenzivnoj nezi i dalje je životno ugrožen - izjavila je Aleksandra Berić iz Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track