TRAGEDIJA U TUTINU: Rođenog brata ubio u voćnjaku
Foto: Fonet

Hivzo Selmanović upucao Fehima Selmanovića

TRAGEDIJA U TUTINU: Rođenog brata ubio u voćnjaku

Crna Hronika -
Posle potrage Hivzo je pronađen u šumi i uhapšen. Određeno mu je policijsko zadržavanje

NOVI PAZAR - Hivzo Selmanović (66) uhapšen je zbog sumnje da je juče u voćnjaku u blizini porodične kuće u selu Čukota kod Tutina nakon svađe ubio sa više metaka iz pištolja rođenog brata Fehima Selmanovića (63).

Fehim je podlegao povredama u novopazarskoj bolnici, a nesreći je prethodila svađa braće oko imanja zbog kojeg su odranije bili u sukobu.

- Nakon potrage Hivzo je pronađen u šumi i uhapšen. Određeno mu je policijsko zadržavanje - rekao je izvor Kurira.Fehim Selmanović bio je ugledni profesor matematike u Tehničkoj i Medicinskoj školi. Iza sebe je ostavio suprugu, dva sina i dve ćerke. Kolege i komšije vest o ubistvu profesora Selmanovića ostavila je u šoku.- Bio je uzor nama mladim kolegama, deca nisu volela matematiku, ali na njegove časove su rado odlazila. Svima je teško. Predložiću da časovi sutra počnu molitvom i minutom ćutanja - rekla je sinoć koleginica ubijenog profesora.Tuga je i u Ulici Jugovića, gde je profesor živeo sa porodicom.- Brojne komšije odlaze u njegov stan, što pokazuje koliko je bio cenjen. Verujem da je Fehim bio spreman na kompromis s bratom, on je čovek intelektualac. Ali, eto, s bratom se bilo teško dogovoriti - rekla je komšinica ubijenog.(A. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja