KRVAVA SLAVA U VARVARINU: Unuk pročitao ispovest bake nad njenim odrom

Sahranjena žrtva muža monstruma

KRVAVA SLAVA U VARVARINU: Unuk pročitao ispovest bake nad njenim odrom

Crna Hronika -
Kad je pročitao poslednju rečenicu: „Nema bolje sutra kod takvih ljudi“, mališan je zaplakao i zateturao se tako da su morali stariji da ga pridrže

VARVARIN - Milica Pavlović (60) iz sela Varvarin, koju je u ponedeljak na porodičnoj slavi zaklao suprug Nebojša Pavlović (61), sahranjena je juče na lokalnom groblju.Poslednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko stotina meštana, rođaka i prijatelja nesrećne žene.

Miličin unuk Andrija čitao je nad bakinim odrom njenu ispovest kojom je opisala život sa suprugom nasilnikom i pijancem tokom četiri decenije braka.

Potresno... Unuk Andrija
Potresno... Unuk Andrija

Ispraćena uz muziku

- Dobijala sam batine i nikada nisam smela da pitam zašto. Sada imam 60 godina i sama se pitam kako sam još živa. Dok me tuče, ne smem da pitam ni zašto me tuče. Njegova majka me je molila da odem jer ako ona mora da trpi to nasilje da ne trpim i ja - čitao je Andrija drhtavim glasom delove njene ispovesti, dok je Miličinoj ćerki Oliveri nekoliko puta pozlilo.Kad je pročitao poslednju rečenicu: „Nema bolje sutra kod takvih ljudi“, mališan je zaplakao i zateturao se tako da su morali stariji da ga pridrže.Milica je ispraćena uz zvuke muzike lokalnog orkestra.„Muke moje niko ne zna, samo to ja znam. Kako teško živim, to je moja sudbina“, pevali su muzičari.

Za Miličin težak život znale su najbliže rođake i komšinice s kojima je delila dobro i zlo.- Krila je svoje zapise od nasilnika, očekivala da sud donese rešenje o njegovom slanju u zatvor zbog nasilja u porodici, ali nije doživela da njen rukopis ugleda svetlo dana, niti da zlotvor bude uhapšen jer su nadležni očigledno zatajili - kažu kroz suze naše sagovornice.

Ubica... Nebojša Pavlović
Ubica... Nebojša Pavlović

Koljač hoće nagodbu

Nebojša Pavlović je priznao zločin i kao motiv naveo višegodišnje bračne nesuglasice.- Određen mu je pritvor, a on je nagovestio da će tražiti nagodbu kako bi mu kazna bila ublažena - kaže sagovornik blizak istrazi.(D. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track