PRETUKAO KOMŠIJU NASMRT, DOBIO 6 MESECI Sin žrtve: Neće se na ovome završiti
Foto: Nemanja Pančić

BRUKA

PRETUKAO KOMŠIJU NASMRT, DOBIO 6 MESECI Sin žrtve: Neće se na ovome završiti

Crna Hronika -
SMRT ZBOG PARKINGA: Porodica Siniše Miloševića ogorčena visinom kazne koju je dobio Bora Mišeljić, od čijeg je udarca Milošević udario glavom o beton i umro. Mišeljić napao komšiju zbog parkinga

BEOGRAD - Porodica Siniše Miloševića (58), za čiju smrt je njihov komšija, taksista Bora Mišeljić (57), osuđen na šest meseci zatvora, ogorčena je presudom Apelacionog suda.Mišeljić je pravosnažno osuđen jer je 26. februara 2012, kako je naveo sud, nokautirao komšiju Miloševića, koji je parkirao kola na travnjak ispod njegovog prozora. Milošević je pao i udario glavom o betonsku kocku na parkingu, usled čega je ubrzo preminuo.Obdukcioni nalazMeđutim, sin nastradalog Siniše Miki tvrdi da nije tačno da je njegov otac preminuo zbog udarca glavom o stub, već da ga je Mišeljić bokserom udario nekoliko puta u telo, što je pokazao i obdukcioni nalaz.- On je mog oca nekoliko puta udario u stomak i pocepao mu slezinu po celoj dužini, pukla mu je arterija i za oko 10 minuta mog oca je ugušila krv koja se izlila u stomaku - kaže ogorčeni sin stradalog Siniše.

Žrtva... Siniša Milošević
Žrtva... Siniša Milošević

On dodaje da od samog početka suđenje nije išlo ka tome da se ubica osudi.- Prvi Osnovni sud Mišeljića je oslobodio u dva navrata zbog toga što nisu mogli da nađu odgovarajuću vezu između mog oca i njega. Otišli smo na Apelacioni sud i eto šta smo dobili. Za ubistvo i sve što je nakon toga uradio, Mišeljić zaslužuje minimum kaznu od tri godine. Ovako će izaći za nekoliko meseci, a moj otac truli u zemlji. Ovo je sramota. Čovek je ubio psa pa dobio dve godine zatvora. Neće se na ovome završiti! - rekao je ogorčeni čovek.Lijanderka Ðorđević (80), tetka pokojnog Miloševića, kojoj je sestrić izdahnuo na rukama, šokirala se kad je saznala za visinu kazne.- Moj sestrić je ubijen, a nikom ništa nažao nije uradio. Mišeljić ga je pretukao na kućnom pragu i ostavio da umre. Siniša mi je rekao da ga je tukao komšija i sam je zvao policiju i Hitnu pomoć. Kazao je: „Tetka, da vidim samo šta mi je, pa da idemo kući da jedemo, mnogo sam gladan.“ Umro je posle deset minuta... - priča Lijanderka, i dodaje da joj iz glave ne izbija slika sestrića kako sedi ispred zgrade i plače.Nema oproštajaOna kaže da ju je zvala supruga osuđenog.- Želela je da im oprostimo. Međutim, moj sestrić mrava nije hteo da zgazi, Mišeljić ga je ubio bez razloga i ako ga ne stigne kazna na ovom svetu, stići će ga na drugom, a ako ne stigne njega, stići će njegove. To je tako u životu - kaže Lijanderka Ðorđević.

Moj Siniša mi je umro na rukama

Umro je ispred zgrade... Sinišina tetka pokazuje mesto na kom je izdahnuo
Umro je ispred zgrade... Sinišina tetka pokazuje mesto na kom je izdahnuo

Bes sina stradalog SinišeA ŠTA S MOJOM PORODICOM!Miki Milošević navodi da je obrazloženje Apelacionog suda za ovakvu sramnu presudu smešno.- Kao olakšavajuću okolnost za Mišeljića uzete su njegove porodične i lične prilike, a šta je s mojom porodicom, cenjeni sude?! Moj otac nas je izdržavao jer ja nisam mogao da radim. Majka se od tuge za njim prepolovila, dan ne prođe a da ne pomislimo na njega. Mišeljić je nekoliko dana nakon ubistva mog oca postao deda, a moj otac to nije ni dočekao - besan je mlađi Milošević.

Bahatije ne možeOGRADIO PARKING POSLE ZLOČINALijanderka Ðorđević tvrdi da je Mišeljić nakon smrti njenog sestrića postavio stubiće i ogradio mesto da niko ne bi mogao da se parkira na tom delu. Međutim, kako je navela, opštinski organi su tražili da se to skloni jer to je javna površina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track