SORAJA SVEDOK UBISTVA: Uvek se nađem na pogrešnom mestu!
Foto: Dragana Udovičić

Starleta još jednom u središtu kriminalnog obračuna

SORAJA SVEDOK UBISTVA: Uvek se nađem na pogrešnom mestu!

Crna Hronika -
Novopečena voditeljka oko 45 minuta juče u Višem tužilaštvu objašnjavala da ne zna ko je ranio mladića iz Valjeva ispred jednog beogradskog noćnog kluba

BEOGRAD - Starleta Soraja Vučelić saslušana je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu kao svedok pokušaja ubistva za koje je osumnjičen džudista i ultimat fajter Dušan Panajotović (37). Ona je saslušavana i u istrazi ubistva Muše Osmanagića u Baru, a nedavno joj je zapaljen skupoceni džip u centru Podgorice.Panajotović je uhapšen početkom ovog meseca zbog sumnje da je nakon tuče pucao i teško ranio u stomak S. Š. iz Valjeva ispred kluba na Bulevaru vojvode Bojovića u Beogradu.Bila u provoduSoraja je saslušana među prvim svedocima posle hapšenja Panajotovića, pošto je policija na snimcima sigurnosnih kamera videla da je ona te večeri bila u društvu džudiste i njegovih prijatelja.- Pozvana sam kao svedok. Očigledno da nijedno suđenje ne može da prođe bez mene. Objasnila sam da ništa nisam videla niti čula u vezi s krivičnim delom za koje terete Dušana. To veče sam bila sa svojim prijateljicama u provodu - potvrdila je za Kurir posle saslušanja Soraja, koja je nedavno počela da radi kao voditeljka.Ona je pokušala da objasni kako se dešava da se baš ona uvek nađe u središtu događaja koji potpadaju pod kriminalne obračune.- Ja izbegavam probleme, ali eto, nekako se uvek desi da se nađem u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - rekla nam je Soraja Vučelić.Ovo nije prvi put da starleta svedoči u istragama zločina. U poslednjih godinu dana ona je dva puta saslušavana zbog ubistva Armina Muše Osmanagića u Baru. Posle ovog zločina mediji su pisali da je policija insistirala na saslušanju starlete zbog navodno bliskih veza s ljudima iz klana za koji se sumnja da stoji iza likvidacije. Kako su navodili tada, istražitelji su pokušavali da utvrde da li je ona eventualno imala zadatak „da tipuje Osmanagića“. Prema informacijama iz istrage, Soraja je bila jedna od poslednjih osoba koje su Osmanagića videle živog pošto je na dan ubistva ručala s njim u njegovom restoranu „Savoja“ u Baru. Pola sata pošto je otišla, Osmanagić je ubijen hicem iz snajperske puške.

Saslušanje o ubistvu Armina Osmanagića
Saslušanje o ubistvu Armina Osmanagića

Veza s hakerom

Poslednji put, pre nešto više od mesec dana, Soraja je ponovo bila meta policijske istrage pošto su nepoznate osobe zapalile njen „rendž rover“ u centru Podgorice. Mediji su tada pisali da joj je automobil kupio haker Miloš Čujović, koga je posećivala u zatvoru u Spužu, a da je vozilo zapaljeno kao opomena njemu jer je navodno u sukobu s crnogorskim kriminalnim grupama. Međutim, Soraja je istakla da je od svojih para kupila „rendž rover“.- Zapalili su mi novi džip. Kupila sam ga samo tri dana pre nego što je uništen. Nisam stigla ni da ga osiguram, ni da ga isplatim do kraja - izjavila je Soraja.
Na meti... Sorajin džip zapaljen u Podgorici
Na meti... Sorajin džip zapaljen u Podgorici

PodrškaPORUKA PANAJOTOVIĆU U SUDNICI: „DRŽI SE“Starletinom saslušanju prisustvovao je i Panajotović, koga su stražari doveli iz pritvora. Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je pokušala da se pozdravi s njim, ali joj to nisu dozvolili.- Drži se - bilo je sve što je uspela da mu poruči prilikom susreta.

PrijateljiFUDBALER VOLKOV I PANAJOTOVIĆ SE TUKLI U KLUBU ZBOG SORAJESoraja Vučelić i Dušan Panajotović navodno se poznaju i druže već nekoliko godina. U novembru 2013. Panajotović se upravo zbog drugarice navodno fizički sukobio s fudbalerom Vladimirom Volkovim u jednom beogradskom klubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track