FATALNI SRBIN IZA REŠETAKA, SUPRUG HRVATICE DOŠAO PO MERCEDES: Auto vraćen, žena se sakrila!
Foto: Google +

Posle burne noći shvatila da nema ključeva

FATALNI SRBIN IZA REŠETAKA, SUPRUG HRVATICE DOŠAO PO MERCEDES: Auto vraćen, žena se sakrila!

Crna Hronika -
NOVI SAD - Hrvatica koja je početkom decembra ostala bez skupoceng mercedesa, po kola je u Novi Sad, kako nezvanično saznajemo, došla u pratnji supruga, koji je vlasnik vozila.

Za krađu njenog auta osumnjičen Vladimir L. (34), sa kojim se prethodno družila u hotelskoj sobi, nakon što je sa drugaricom sa kojom je “bančila” i opijala se po Novom Sadu, prvo ispratila jednog Novosađanina, pa naletela ispred hotela na Vladimira, kojeg je pozvala u sobi.

- Iako su nam istog dana kada su shvatila da im nema kola, prijavile krađu mercedesa, nisu nam bile od velike pomoći, jer o neznancu koji je noć proveo u njihovoj hotelskoj sobi, nisu znale ništa osim približno njegovu visinu i boju kose i da je imao farmerke i duks sa kapuljačom. Više su se sećale prvog momka, nego ovog - kaže izvor Kurira, dodajući da misli da joj neće pasti na pamet da se više provodi po Novom Sadu, s obzirom na reakciju supruga, koji nije krio ljutnju prilikom preuzimanja kola.

Kako saznajemo iz pouzdanog izvora, prilikom dolaska sa suprugom, Hrvatica je molila policiju da javnost ne sazna kada će doći, kako je ne bi uslikali sa suprugom, a još gore, kako joj ne bi postavljali nezgodna pitanja, za koja je moguće da muž ne zna.

Osumnjičeni 34-godišnjak je uhapšen prošle srede, a policiji je pokazao mesto gde je sakrio kola. Kada je uzeo mercedes, kako je rekao, malo ga je provozao, a onda parkirao na sigurnom, nameravajući da ga kasnije preproda

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track