Muškarac izboden nožem na Voždovcu
Foto: KURIR

Incident u novogodišnjoj noći

Muškarac izboden nožem na Voždovcu

Crna Hronika -
Lekari Hitne pomoći su u večernjoj smeni do ponoći intervenisali 70 puta, a 27 intervencija je bilo na javnim mestima

BEOGRAD - Novogodišnju noć u Beogradu obeležila su pijanstva i tuče, a jedna osoba je izbodena nožem, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je rečeno agenciji Beta u toj zdravstvenoj službi, incident se desio na Voždovcu, a povređeni muškarac je prebačen u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći su u večernjoj smeni do ponoći intervenisali 70 puta, a 27 intervencija je bilo na javnim mestima.

Očekuje se da će do kraja novogodišnje noći biti još intervencija.

Novoimenovani vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić izjavio je da je doček Nove 2016. protekao bez težih krivičnih dela i većih kršenja javnog reda i mira.

"Gradjani su poslušali apel policije i nije bilo težih krivičnih dela i kršenja javnog reda i mira", rekao je Rebić novinarima posle obilaska pripadnika policije koji su brinuli o bezbednosti gradjana koji su dočekali Novu godinu na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Rebić je pozvao gradjane da i u narednim prazničnim danima poštuju propise i da nakon proslave ne voze automobile ukoliko su pili alkohol. On je rekao da je obilaskom policije želeo da pruži podršku onima koji svakoga dana, pa i u vreme praznika, brinu o bezbednosti gradjana. Kako je rekao, policija će to nastaviti da čini i u narednoj godini.

Na Trgu Nikole Pašića i u centralnim beogradskim ulicama rasporedjeni su pripadnici policije i Žandarmerije, u skladu sa preporukom o višem stepenu bezbednosti zbog pretnji terorističkim napadima.

Vladimir Rebić imenovan je za novog vršioca dužnosti direktora policije na sednici vlade Srbije u četvrtak 31. decembra 2015, a prethodno je obavljao dužnost načelnika Uprave saobraćajne policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track