(VIDEO) MISTERIOZNA SMRT NA TAJLANDU: Pronađeno telo Srbina u vili bogataša
Foto: Printscreen

Ostavio oproštajnu poruku

(VIDEO) MISTERIOZNA SMRT NA TAJLANDU: Pronađeno telo Srbina u vili bogataša

Crna Hronika -
PATAJA - Telo mladića, za koga policija sumnja da je srpski drzavljanin, pronađeno je u kući u Pataji na Tajlandu, ali predstavnici srpske diplomatije kažu da je u pitanju Rus.

Identitet nađene osobe nije saopšten, pored tela 28-godišnjaka pronađeni su oproštajna poruka, 2.400 dolara, špricevi i bočice, a kuća pripada Britancu poznatom po imenu Dejv. Tamošnji mediji navode da su odmah kontaktirani srpski diplomatski predstavnici, a za Tajland je zadužena srpska ambasada u Džakarti.

I dalje se cekaju zvanicne informacije od tajlandske policije, ali prema nezvanicnim informacijama verovatno je došlo do zabune, pa srpske diplomate veruju da je u pitanju državljanin Rusije.

Telo je poslato na obdukciju, a veruje se da je mladić izvršio samoubistvo tako što je sebi ubrizgao za sada nepoznatu supstancu koja se nalazila u pronađenim bočicama.

Dve od pet bočica su pronađene prazne. U oproštajnom pismu, koje nije potpisano, osoba se izvinjava "Dejvu" i navodi da mu je "žao što ovo radi u kući koja pripada Dejvovoj porodici, ali da nije imao gde drugde".

"Ti si jak, častan čovek. Sav novac koji nisam potrošio ostavljam ovde - 2.400 dolara. To je za tebe, nadam se da će ti pomoći. Moja poslednja želja je da moje telo bude kremirano. Niko mene neće tražiti", piše u poruci koju su objavili lokalni mediji u Pataji, tom popularnom turističkom odmaralištu u kojem živi veliki broj iseljenika iz celog sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track