PREMINUO POLICAJAC KOJI JE PUCAO SEBI U GLAVU: Sašu V. pronašao prvi komšija
Foto: Nemanja Pancic

Posle dva dana borbe za život

PREMINUO POLICAJAC KOJI JE PUCAO SEBI U GLAVU: Sašu V. pronašao prvi komšija

Crna Hronika -
Policajac Saša V. (44), koji je na badnje veče pucao sebi u glavu u svom stanu u beogradskom naselju Karaburma, preminuo je večeras u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Saša V., inače pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP Srbije, posle dva dana izgubio je borbu za život, a policija još nije saopštila da li je reč o samoubistvu i zašto je došlo do ove tragedije.

Saša V. je pucao sebi u glavu na Badnje veče, a u kritičnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Kako saznajemo, Saša V. je ostavio oproštajno pismo na kojem je napisao ime osobe kojoj treba da bude prosleđeno.

Nesrećnog policajca, koji je otac dvoje dece, pronašao je prvi komšija Radenko Antonijević, u sredu, oko 17.30, u zgradi u kojoj je živeo na Karaburmi.

"Saša se doselio u zgradu pre nekoliko meseci. Nekoliko puta sam ga video da dolazi u stan sa kolegama. Prilično je povučen, visok je i deluje da je sportski tip, ali nikad nismo razgovarali. Tog dana oko 15.30 primetio sam da su mu vrata odškrinuta i iz stana se čulo hrkljanje. Pomislio sam da spava, hteo sam da uđem i počeo da otvaram vrata, međutim, na njima kao da je bila stolica s druge strane", priča Antonijević i dodaje da je ušao u stan posle dva sata.

"Sedeo je na krevetu, imao je ranu na desnoj slepoočnici, a pored njegovih nogu bio je pištolj", priča šokirani komšija.

Policajac je ostavio oproštajno pismo.

"Mislim da je jedan od policajaca rekao kolegi da je pismo adresirano na njegovog šefa i da niko drugi ne sme da ga čita. Možda je i on bio na spisku za otkaz. Neko je pomenuo da je imao i porodičnih problema", kaže drugi komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track