KRVAVI PIR U BOGATIĆU: Policajac upao u stanicu i ranio suprugu i kolegu!

Pijani pripadnik MUP

KRVAVI PIR U BOGATIĆU: Policajac upao u stanicu i ranio suprugu i kolegu!

Crna Hronika -
Miloš Tadić (29) pucao iz pištolja i pogodio u rame bivšu ženu Milicu (31), a kad je hteo da je overi u glavu, sprečio ga hrabri policajac Darko Terzić, koga je pomahnitali Miloš pogodio u nogu

BOGATIĆ - Policajac Miloš Tadić (29) upao je juče po podne u policijsku stanicu u Bogatiću kod Šapca i hicima iz pištolja ranio bivšu suprugu Milicu Kostić (31)! Pomahnitalog Tadića, koji je nameravao da Milici puca u glavu, sprečio je u poslednji čas kolega Darko Terzić, koji je ranjen u nogu. Miloš je ispalio čak šest hitaca i njega su jedva savladali ostali policajci.Ubiću i tebe i sebe!Kako saznajemo, Miloš i Milica Kostić bili su u braku tri godine i imaju trogodišnje dete, a razveli su se pre sedam dana.- Tadić je u vidno pijanom stanju oko 14.30 časova uleteo u kancelariju za izdavanje vozačkih dozvola, gde mu radi bivša supruga. S njom je u tom trenutku bio i kolega Darko Terzić. Nasilnik je s vrata repetirao službeni pištolj i uperio ga u Milicu. Urlao je: „Ubiću i tebe i sebe!“ Čim je video šta se dešava, Miličin kolega je skočio na Tadića. Kostićeva je pala iza stola, a u tom trenutku pištolj je opalio i pogodio je u rame. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija. Nasilnik je hteo da joj puca u glavu - kaže izvor Kurira iz istrage.Pomahnitali policajac i dalje je držao oružje u rukama, a kolega njegove bivše supruge uporno je pokušavao da ga obuzda i otme mu pištolj.- U tom metežu i rvanju Tadić je ispalio još pet metaka. Jedan od hitaca pogodio je Darka u stopalo. Sve se odigralo za svega nekoliko sekundi, a onda su u kancelariju dotrčali i drugi policajci, koji su savladali Tadića i stavili mu lisice na ruke - kaže naš sagovornik.Milica Kostić i Darko Terzić prevezeni su u Medicinski centar u Šapcu, gde su zadržani na lečenju.I ranije joj pretio ubistvomMiličin brat Milan Kostić kaže da je njegov bivši zet i ranije tukao njegovu sestru, ali ga je ona tek u novembru 2014. godine prijavila policiji.- Tad ju je maltretirao, stavljao joj pištolj u usta i pretio joj da će je ubiti. Čak ju je i zaključao u stanu. Toliko ju je izmlatio da je krvi bilo po celom stanu, mislio sam da ju je ubio. Tad ga je ostavila i prijavila policiji, na inicijativu svoje porodice. Milošu je tad nakratko bio oduzet pištolj i neko vreme je bio suspendovan. Nije mi jasno zašto su mu vratili pištolj i kako je mogao da nastavi da radi u MUP. Svi smo strepeli da bi nešto ovako moglo da se desi - kaže za Kurir Miličin brat Milan.

Miličin bratKOLEGA JE MILICI SPASAO ŽIVOT!Miličin brat Milan kaže da se nekoliko sati posle ranjavanja čuo sa sestrom, koja se oporavlja u bolnici.- Rekla mi je da je dobro, ali je veoma uplašena. Srećom, nije bila sama u kancelariji, inače bi sada bila mrtva. Zahvalan sam policajcu koji je spasao život mojoj sestri, ne razmišljajući o tome da i sam može da nastrada - kaže Milan Kostić.

HronologijaPOLICAJCI UBILI ŽENE- decembar 2014 - Bivši policajac Vladan Sekulić (42) ubio je hicima iz lovačke puške suprugu Svetlanu Sekulić (37) u Novom Pazaru, a potom izvršio samoubistvo.- oktobar 2013 - Policajac Dejan Marković ranio je nevenčanu suprugu, a potom izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u Jadranskoj Lešnici kod Loznice.- decembar 2004 - Saobraćajni policajac Nenad Đokić (46), koji je bio pod dejstvom alkohola, ubio je hicem iz pištolja suprugu Snežanu (36) u kafani na periferiji Leskovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track